Antena 3 CNN Actualitate Psihiatrii: Bleonţ şi-a arătat penisul pentru a-şi promova spectacolul

Psihiatrii: Bleonţ şi-a arătat penisul pentru a-şi promova spectacolul

Psihiatrii: Bleonţ şi-a arătat penisul pentru a-şi promova spectacolul
Sursa foto: Foto: Mediafax
25 Feb 2011   •   17:22

Gestul actorului Claudiu Bleonţ, de a le arăta penisul jurnaliştilor veniţi la o conferinţă de presă, este o încercare de a câştiga notorietate şi de a-şi promova spectacolul în care urmează să joace, sunt de părere psihiatrii.

"Poate fi un act deliberat, într-o situaţie marcată de presiune. Presiunea poate fi nevoia de a-şi promova spectacolul, în faţa unui public surd şi orb", a declarat Cristian Andrei, medic specialist neuropsihiatru, potrivit Mediafax.

Totodată, medicul Andrei interpretează gestul lui Bleonţ ca pe „un fel de concurenţă” între actor şi, spre exemplu, mediatizarea intensă a situaţiei vameşilor. „Eu interpretez gestul ca o încercare din partea domnului Bleonţ de a câştiga măcar o oră sau două de notorietate, de impact public”, a adăugat psihiatrul.

Medicul mai spune că, în situaţia în care nu au mai existat astfel de manifestări din partea lui Bleonţ, nu se poate considera că gestul său de a se dezbrăca într-o conferinţă de presă „ar rezulta dintr-un discernământ scăzut”.

În plus, adaugă neuropsihiatrul, în străinătate, artiştii sunt în general „destul de dezinhibaţi”, fapt pentru care mass-media adaugă bipuri sau blurează anumite imagini. „Nu se ştie dacă mass-media din România şi comunitatea română sunt pregătite pentru astfel de gesturi din partea artiştilor”, a explicat Cristian Andrei.

Actorul Claudiu Bleonţ şi-a dat jos chiloţii în faţa jurnaliştilor, la o conferinţă de presă pe care a susţinut-o, joi, la Arad, pentru promovarea unui spectacol.

×
Subiecte în articol: spectacol psihiatru
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close