Antena 3 CNN Actualitate România, lovită din nou de ploi. Află de aici pentru câte zile

România, lovită din nou de ploi. Află de aici pentru câte zile

România, lovită din nou de ploi. Află de aici pentru câte zile
27 Apr 2015   •   18:05

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o informare meteo de ploi și răcire accentuată a vremii, valabilă în întreaga țară, începând de marți dimineață până miercuri, la ora 20,00.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 28 aprilie, ora 10,00 — 29 aprilie, ora 20,00, vremea se va răci, iar aria ploilor se va extinde dinspre sud-vestul țării și va cuprinde treptat toate regiunile țării. Vor fi mai ales averse, iar în vest, nord și centru, precum și în zonele de deal și de munte, cantitățile de apă vor depăși local 20 de litri/mp și izolat 30 — 40 de litri/mp.

De asemenea, vor fi și descărcări electrice și condiții ca izolat să cadă grindină. Vântul va avea intensificări temporare în majoritatea zonelor, cu rafale ce vor depăși 50 km/h, în special în sud și est, precum și la munte.

ANM precizează că valorile termice vor scădea în cea mai mare parte a țării, iar în regiunile vestice, nordice și centrale, pe parcursul zilei de miercuri, vremea va deveni rece pentru această perioadă din an.

×
Subiecte în articol: meteo aprilie furtuni
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close