Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Adrian Ursu, despre cât de implicat este STATUL în afacerea cu terenuri a preşedintelui Băsescu

Sinteza zilei: Adrian Ursu, despre cât de implicat este STATUL în afacerea cu terenuri a preşedintelui Băsescu

Sinteza zilei: Adrian Ursu, despre cât de implicat este STATUL în afacerea cu terenuri a preşedintelui Băsescu
Sursa foto: Foto:Agerpres
14 Apr 2014   •   22:44

Jurnalistul Adrian Ursu a arătat, în ediţia de luni seară a emisiunii "Sinteza Zilei", cât de implicat este statul în afacerea cu terenuri a preşedintelui Traian Băsescu, care acum e "cu privatul, cu banii privaţi".

"Păi, aici e stat cât cuprinde. În povestea asta este statul. Este statul pentru că Rădulescu consilier era la stat, este statul pentru că toate aranjamentele cu terenurile s-au făcut de către o Primărie şi consilierii de acolo, care sunt reprezentaţii locai ai statului, este stat pentru că s-a făcut cu banca statului, cu trafic de influenţă la miniştrii statului, cu toate pârghiile statului s-a făcut această afacere puturoasă a familiei Băsescu, care tot timpul a făcut şmenuri cu statul", a afirmat Adrian Ursu.

Realizatorul "Secvenţial", care nu exclude faptul că afirmaţiile lui Băsescu pot fi interpretate şi ca o ameninţare directă la viaţa primarului din Voluntari, a spus că Traian Băsescu nu ar trimite racheţii şi interlopii la Florin Pandele, pentru că el însuşi este rachet şi interop.

Traian Băsescu i-a transmis senatoarei PSD, Gabriela Firea, că s-ar putea să nu-şi mai găsească soţul acasă dacă nu stă în banca ei. Avertizarea preşedintelui vine la câteva zile după ce Gabriela Firea, membru al Comisiei Nana, a declarat că tranzacţia prin care fiica preşedintelui a pus mâna pe moşia din Călăraşi ar fi nulă.

×
Subiecte în articol: Adrian Ursu comisia nana
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close