Antena 3 CNN Actualitate Slobozia: Spectacol de Revelion organizat vineri noapte, pentru a putea plăti artiştii

Slobozia: Spectacol de Revelion organizat vineri noapte, pentru a putea plăti artiştii

Slobozia: Spectacol de Revelion organizat vineri noapte, pentru a putea plăti artiştii
Sursa foto: Foto: atpm.com
31 Dec 2011   •   12:50

În noaptea de vineri spre sâmbãtã, câteva sute de oameni s-au strâns în Piaţa Revoluţiei din Slobozia, la un spectacol de sfârşit de an, informează Mediafax. Decizia de a organiza evenimentul cu o noapte mai devreme a aparţinut autoritãţilor, motivând că fondurile erau insuficiente pentru a plăti artiştii în noaptea de 31. 
   
Spectacolul a ţinut patru ore şi pe scenã au urcat Andreea Bãnicã, DJ Rynno, Sylvia şi câţiva artişti locali.
   
Autoritãţile locale spun cã s-au gândit în special la tineri atunci când au organizat spectacolul de Revelion mai devreme, mai ales la cei care nu au bani sã plãteascã un bilet la restaurant, la munte sau în strãinãtate, iar motivul organizãrii spectacolului cu 24 de ore mai devreme este legat de preţurile mari cerute de artişti în noaptea de Revelion.
   
Locuitorii din Slobozia sunt aşteptaţi în Piaţa Revoluţiei şi în noaptea de Revelion, când va avea loc un foc de artificii.
   
"A fost o necesitate reducerea cheltuielilor în general şi bineînţeles cã şi acum de sãrbãtori. Spectacolul gândit de noi a fost un succes, distracţia, inclusiv artificiile care vor fi din noaptea de Revelion, costând    30.000 de lei, iar noi îi aşteptãm pe oameni şi la pragul trecerii dintre ani pentru a ciocni o cupã de şampanie şi a asista la un spectacol pirotehnic", a declarat directorul Direcţiei de Sport şi Tineret din Primãria Slobozia, Ionel Constantin. 



×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close