Antena 3 CNN Actualitate Şocant. Un director de la Regia de Apă din Neamţ şi-a luat viaţa în faţa fiului său

Şocant. Un director de la Regia de Apă din Neamţ şi-a luat viaţa în faţa fiului său

Şocant. Un director de la Regia de Apă din Neamţ şi-a luat viaţa în faţa fiului său
de N.B.    |    26 Noi 2011   •   23:00

Unul dintre directorii Regiei de Apă din Neamţ, un bărbat de 46 de ani, şi-a pus capăt zilelor, vineri seară, în faţa fiului mai mare şi a socrului său. Omul se mutase de curând în casă nouă şi nimeni nu reuşeşte să înţeleagă de ce a recurs la un aşa gest cumplit. Cert este că totul s-a întîmplat după o întîlnire cu nişte consilieri judeţeni.

Cristinel Cuşu a ajuns aseară acasă în jurul orei 18.30, după ce a participat la o întâlnire cu consilierii judeţeni. A intrat în casă abătut şi agitat. Fără nicio vorbă, s-a dus în bucătărie, a pus mâna pe un cuţit şi, înainte ca socrul sau fiul său să apuce să reacţioneze, a început să se lovească în zona abdomenului.

Câteva răni au fost superficiale, dar ultima lovitură i-a fost fatală. Soţia sa, un cunoscut medic de familie din oraş, a coborât de la etaj alertată de strigătele fiului. A încercat să-i salveze soţului viaţa. Medicii de pe ambulanţă l-au preluat pe Cristinel Cuşu în stop cardio-respirator. Decesul a fost declarat în unitatea de primiri urgenţe, la capătul a 45 de minute de resuscitare eşuată.

Înainte să ajungă directorul tehnic al societăţiidin Neamţ, Cuşu a fost director într-o cunoscută bancă din oraş. De trei ani, de când se ocupa de furnizarea apei în judeţ şi de modernizarea reţelei de canalizare a judeţului, avea un program încărcat. Venea primul la muncă, pleca ultimul.


×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close