Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a murit după ce tractorul în care se afla s-a răsturnat pe un câmp

Un bărbat a murit după ce tractorul în care se afla s-a răsturnat pe un câmp

Un bărbat a murit după ce tractorul în care se afla s-a răsturnat pe un câmp
Sursa foto: Foto: Mediafax
14 Oct 2012   •   09:40

Un bărbat a murit şi altul a fost rănit, sâmbătă, după ce tractorul în care se aflau s-a răsturnat pe un câmp, la marginea localităţii argeşene Hârseşti.
   
Tractorul cu remorcă, în cabina căruia se aflau trei persoane, s-a răsturnat în timp ce cobora o pantă, cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, comisarul Dănuţ Dinu.
   
Un bărbat de 38 de ani, care se afla la volan, a murit pe loc, iar un pasager în vârstă de 40 de ani a fost rănit, în timp ce a treia persoană aflată în tractor a scăpat nevătămată.
   
La faţa locului a intervenit un echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, pentru eliberarea celor două victime care rămăseseră blocate în cabina tractorului.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Argeş, locotenentul Mădălina Epure, bărbatul rănit a fost descarcerat după o oră şi a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti. Intervenţia pompierilor pentru recuperarea cadavrului tractoristului a durat aproape două ore.
   
Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, care nu a fost încadrat ca accident rutier, întrucât nu s-a produs pe un drum public.

×
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close