Antena 3 CNN Actualitate Un copil de 10 ani a ajuns la spital după ce a căzut de pe acoperişul centrului de plasament unde locuia

Un copil de 10 ani a ajuns la spital după ce a căzut de pe acoperişul centrului de plasament unde locuia

Un copil de 10 ani a ajuns la spital după ce a căzut de pe acoperişul centrului de plasament unde locuia
Sursa foto: Foto: INTACT Images
30 Oct 2011   •   11:03

Un copil de 10 ani, din Timişoara a ajuns la spital după ce a căzut de pe acoperişul centrului de plasament unde locuia. Copilul nu era singur, ci însoţit de fratele său. Se pare că cei doi au petrecut noaptea pe acoperişul centrului.

Acesta a fost transportat de urgenţă la Spitalul de Copii "Luis Ţurcanu” din municipiu, cu răni la cap.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Andreeea Cinteză, a declarat, pentru Mediafax, că poliţiştii au fost sesizaţi sâmbătă seară, prin telefonul unic de urgenţă 112, că doi fraţi în vârstă de 10 şi 11 ani au dispărut de la un centru de plasament din Timişoara.

Aceasta a precizat că ambii copii au fost observaţi pe acoperişul clădirii de un paznic şi, când au încercat să coboare, copilul de zece ani a căzut în gol circa opt metri.

Cinteză a adăugat că la faţa locului a fost mobilizată o ambulanţă, care l-a transportat pe copil la Spitalul de Copii „Luis Ţurcanu” din Timişoara.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei pentru Protecţia Copilului Timiş, Smaranda Marcu, a declarat, pentru Mediafax, că cei doi copii fuseseră vizitaţi, cu o zi în urmă, de către mama lor.

"Sâmbătă au fost vizitaţi de mamă şi după asemenea vizite, de obicei, copiii devin mai emotivi”, a declarat Marcu. Oficialul a adăugat că a fost organizată o petrecere de Halloween sâmbătă seară, pentru copii, în timpul căreia a dispărut un telefon mobil, dar că nu crede că cei doi fraţi s-au urcat pe acoperiş din cauza acestui incident.

"Îi cunosc personal pe educatorii din acest centru şi sunt foarte blânzi cu copii”, a conchis Marcu.

 


×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close