Antena 3 CNN Actualitate Unul dintre cei mai bogaţi români a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul locuinței sale

Unul dintre cei mai bogaţi români a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul locuinței sale

Unul dintre cei mai bogaţi români a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul locuinței sale
03 Iun 2014   •   14:55
UPDATE: Sibianul Ilie Vonica, unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din România a decedat. Surse apropiate familiei au confirmat decesul acestuia. Rănile pe care le-a suferit după ce s-a aruncat de la etajul casei sale au fost grave, provocându-i decesul.Ilie Vonica a fost internat in clinica Polisano, al cărei proprietar este

Unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din România, medicul Ilie Vonica, a încercat să se sinucidă, marți, la Sibiu, în jurul orelor 12.00, el fiind transportat de urgență de o ambulanță SMURD la cel mai nou spital al său, Spitalul European Polisano, au declarat, conform AGERPRES, surse oficiale.
"Am avut un caz de tentativă de sinucidere. Nu putem spune despre cine e vorba. A fost solicitat SMURD-ul pe la ora 12.20 aproximativ", a menționat lct. Bianca Sabău, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Unele surse susțin că doctorul Vonica s-ar fi aruncat de la etajul locuinței sale din Sibiu, după care o ambulanță SMURD l-ar fi dus la Spitalul European Polisano, unde se află în operație.

Gestul omului de afaceri sibian vine la scurt timp după ce soția acestuia a fost arestată, fiind implicată în scandalul rețetelor false.

Magistrații Tribunalului București au decis, pe data de 21 mai, arestarea preventivă pentru 30 de zile a nouă persoane, printre care se află și trei medici de la Spitalul Fundeni, acuzate în dosarul rețetelor false cu medicamente oncologice.


×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close