Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta, reacţie în scandalul salariilor. Premierul: Gabriel Oprea nu a vorbit cu cine trebuie

Victor Ponta, reacţie în scandalul salariilor. Premierul: Gabriel Oprea nu a vorbit cu cine trebuie

Victor Ponta, reacţie în scandalul salariilor. Premierul: Gabriel Oprea nu a vorbit cu cine trebuie
10 Iul 2015   •   12:51

Premierul Victor Ponta susţine că Gabriel Oprea a fost de bună-credinţă în scandalul majorării salariilor demnitarilor, dar a făcut o greşeală când a discutat subiectul cu Klaus Iohannis. Ponta l-a atacat pe consilierul prezidenţial Dan Mihalache despre care a spus că este "al doilea preşedinte al României."

"Întotdeauna a fost un om serios. A promis ceva, s-a ţinut de cuvânt, şi-a asumat responsabilitatea. Din păcate, nu a vorbit cu cine trebuie", a declarat premierul referindu-se la Gabriel Oprea. "A vorbit cu domnul Iohannis cu care, de altfel, a fost de acord. Domnul Mihalache – celălalt preşedinte al României – am auzit ieri că nu e de acord", a adăugat premierul.

Victor Ponta a mai declarat că salariile demnitarilor vor fi mărite în momentul în care vor fi mărite şi salariile funcţionarilor.  "Deci decizia mea a foarte clară: mărim salariile la demnitari când le mărim la toţi funcţionarii”, a mai spus Victor Ponta.


Premierul Victor Ponta a scris, vineri dimineaţă, pe Facebook, că nu a fost de acord cu ordonanţa privind majorarea salariilor demnitarilor, susţinând că acestea vor fi mărite odată cu salariile bugetarilor, urmând să fie emisă o nouă ordonanţă în acest sens.

Ulterior, Gabriel Oprea a declarat că proiectul privind majorarea salariilor demnitarilor a fost făcut de mai mult timp, iar ”ideea a aparţinut Guvernului şi lui Victor Ponta".

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close