Antena 3 CNN Show Lumea showbiz-ului românesc este în șoc. Diagnostic crunt primit de o artistă de la noi

Lumea showbiz-ului românesc este în șoc. Diagnostic crunt primit de o artistă de la noi

Lumea showbiz-ului românesc este în șoc. Diagnostic crunt primit de o artistă de la noi
Sursa foto: foto: Pixabay.com
06 Oct 2017   •   12:25

Dj Wanda este internată într-un spital din Turcia, în urma unui diagnostic grav primit în România.

Paula Chirilă, una dintre prietenele ei bune, a îmbărbătat-o pe Facebook, dar a și vorbit pentru prima dată despre starea de sănătate a Wandei.

Se pare că în ultima vreme Dj Wanda s-a simțit rău, însă în România nu a primit un diagnostic clar, astfel că, a mers în Turcia, în încercarea de afla ceva concret.

„Spunea că vrea să plece în Turcia, să găsească o soluţie, să găsească un răspuns, pentru că aici i s-au dat diagnostice diferite, unul foarte grav, unul mai puţin grav. Ea nu se simţea bine absolut deloc, nici măcar cu tratamentul dat de aici nu a obţinut niciun fel de ameliorare, nu mânca mai nimic. E destul de complicată situaţia ei şi cu atât mai mult cu cât durează de o lună şi ceva aproape, ba chiar mai mult, cred că două luni.

A cerut până acum două păreri, i s-au dat două diagnostice, a făcut analize şi para-analize, nu vrei să ştii, a cheltuit o mulţime de bani, dar când este vorba de sănătate, încerci să faci orice să afli răspunsul. Nici măcare tratamentul pe care l-a luat nu a mers, nu a funcţionat. Funcţiona pe termen scurt, o zi, două, trei şi apoi revenea la starea iniţială. A plecat să îi dea un diagnostic şi să găsească un tratament să se simtă mai bine pentru că să ţii o lună, două luni de zile tratament şi să nu obţii niciun fel de ameliorare, să te simţi la fel de rău, în fiecare zi, tot mai rău.”, a povestit Paula Chirilă în cadrul emisiunii „Răi da’ buni” de la Antena Stars.

×
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close