Antena 3 CNN Show Showbiz Fosta primă doamnă franceză îşi lansează cartea autobiografică: "E un strigăt de dragoste şi o coborâre lentă în infern"

Fosta primă doamnă franceză îşi lansează cartea autobiografică: "E un strigăt de dragoste şi o coborâre lentă în infern"

Fosta primă doamnă franceză îşi lansează cartea autobiografică: "E un strigăt de dragoste şi o coborâre lentă în infern"
Sursa foto: Foto: skai.gr
02 Sep 2014   •   22:08

Fosta primă doamnă franceză Valérie Trierweiler îşi lansează joi cartea 'Merci pour ce moment', în care relatează perioada petrecută la Palatul Elysee, între lunile mai 2012 şi ianuarie 2014, alături de preşedintele François Hollande, informează marţi AFP.

'Scrisă în cel mai mare secret', cartea de 320 de pagini este în acelaşi timp 'un strigăt de dragoste şi o coborâre lentă în infern şi în intimitatea cuplului. Două personaje: Valérie şi François', scrie revista Paris-Match, care promite extrase în exclusivitate ale cărţii scrise de Valérie Trierweiler, fostă colaboratoare a acestei reviste mondene.

Valérie Trierweiler dezvăluie cei nouă ani de relație cu François Hollande, dominaţi de gelozie şi putere. 'O poveste de dragoste... şi de disperare', subliniază Paris-Match.

Fosta primă doamnă, care s-a despărţit de François Hollande în ianuarie, nu a putut fi contactată marţi de AFP, iar editura Les Arenes nu a dorit să facă niciun comentariu.

Valérie Trierweiler nu este prima fostă primă doamnă care îşi descrie viaţa petrecută la Elysee. În 2013, cartea scrisă de fosta soție a lui Nicolas Sarkozy, Cécilia Attias, intitulată 'Une envie de vérité', s-a vândut în zeci de mii de exemplare.

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close