Antena 3 CNN Show Showbiz Jim Carrey reaprinde relația cu o fostă iubită

Jim Carrey reaprinde relația cu o fostă iubită

Jim Carrey reaprinde relația cu o fostă iubită
Sursa foto: foto: Wikipedia
23 Mai 2015   •   11:54

Cunoscutul actor de comedie Jim Carrey și fosta sa iubită Cathriona White au fost văzuți din nou împreună joi seară în New York, relatează AGERPRES.

Carrey, 53 de ani, și White, 28 de ani, care are aproape aceeași vârstă ca fiica actorului, au fost văzuți ținându-se de mână joi seară prin Manhattan, scrie US Weekly.

'Se simt foarte bine împreună' a declarat un apropiat al celor doi pentru US Weekly.

Actorul, care va putea fi văzut pe marile ecrane în filmul 'Bad Batch' (2016), alături de Keanu Reeves și Jason Momoa, și tânara irlandeză, specialistă în machiaj profesional, s-au cunoscut în 2012 pe platourile de filmare, potrivit ediției irlandeze a cotidianului The Independent. Cei doi au avut o relație de câteva luni până la începutul anului 2013.

După ce s-au despărțit, Jim Carrey a spus despre Cathriona White că este o tânără minunată. 'Am fost mereu atras de persoanele talentate, iar dacă o femeie este frumoasă și talentată este foarte greu să-i reziști', a mai declarat cu acel prilej Jim Carrey.

Actorul din franciza 'Dumb and Dumber' a avut, înaintea relației cu White, o relație de cinci ani cu Jenny McCarthy, de care s-a despărțit în aprilie 2010. În anii 90 a mai avut relații cu Renne Zellweger și cu modelul Anchal Joseph. A fost căsătorit de două ori, cu partenera sa din primul film 'Dumb and Dumber' Lauren Holly (1996-1997) și cu Melissa Womer, cu care are o fată, Jenner, de 27 de ani, potrivit US Weekly.



×
Subiecte în articol: relatie
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close