Antena 3 CNN Show Showbiz Paris Hilton, REACŢIE DURĂ după apariţia unui mesaj FALS pe Twitter: Nu aveţi viaţă!

Paris Hilton, REACŢIE DURĂ după apariţia unui mesaj FALS pe Twitter: Nu aveţi viaţă!

Paris Hilton, REACŢIE DURĂ după apariţia unui mesaj FALS pe Twitter: Nu aveţi viaţă!
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
07 Dec 2013   •   10:02
Paris Hilton a criticat dur "impostorii" din mediul online care au postat un tweet fals în care Paris l-ar fi confundat pe Nelson Mandela cu Martin Luther King Jr, conform Huffington Post.
 
În urma decesului fostului lider sud-african, celebrităţile au compus mai multe mesaje de condoleanţe pe Twitter. Printre acestea, se afla şi un tweet, aparent semnat Paris Hilton, în care aceasta spunea: RIP Nelson Mandela, discursul tău "Eu am un vis" a fost plin de inspiraţie. Incredibil om."
 
Tweetul sugerează că Paris Hilton l-ar fi confundat pe Mandela cu Martin Luther King Jr, care şi-a ţinut discursul "Vis" în 1963, pe scările Lincoln Memorial. Mesajul a fost republicat de 15.000 de ori până ca Paris Hilton să îl vadă. 
 
Tânăra, care se afla într-un avion către Miami când a început frenezia, a răspuns imediat acuzaţiilor şi i-a criticat pe cei care au publicat mesajul.

 
 
Moştenitoarea imperiului Hilton a scris: "Cei care au făcut acest mesaj nu au nicio urmă de respect pentru pierderea suferită şi nici pentru oamenii aflaţi în durere acum. Valabil şi pentru toţi cei care au republicat mesajul."
 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close