Antena 3 CNN Show Showbiz O cântăreață de muzică populară a răbufnit, după imaginile cu Episcopul Hușilor întreținând relații sexuale cu un student: „Amândoi îmbrăcați în sutane. Sunt șocată!”

O cântăreață de muzică populară a răbufnit, după imaginile cu Episcopul Hușilor întreținând relații sexuale cu un student: „Amândoi îmbrăcați în sutane. Sunt șocată!”

O cântăreață de muzică populară a răbufnit, după imaginile cu Episcopul Hușilor întreținând relații sexuale cu un student: „Amândoi îmbrăcați în sutane. Sunt șocată!”
Sursa foto: Foto: Silvana Riciu/Facebook
13 Iul 2017   •   23:31

Silvana Riciu, îndrăgita cântăreață de muzică populară, a reacționat pe Facebook la vederea imaginilor cu Episcopul de Huși care întreține relații sexuale cu un alt bărbat 

”Am vazut filmuletul cu episcopul de Husi care intretine relatii (homo)sexuale cu un alt barbat. Amandoi imbracati in sutane. Sunt socata. In viata mea nu am vazut asa ceva. Este inadmisibil. Ma intreb ce fac mai marii bisericii? Cum de se tolereaza asa ceva, asemenea comportamente deviante in biserici, manastiri? Oameni ca ei nu au ce cauta in biserica, nu au nimic de-a face cu Dumnezeu. Oamenii acestia slujesc necuratului, in nici un caz lui Dumnezeu. Cum poti acum sa slujesti in biserica, sa tii slujbe, sa vorbesti despre Dumnezeu, iar mai apoi sa pleci din biserica si sa faci asa ceva? Homosexualitatea e un pacat strigator la cer, un pacat impotriva Duhului Sunt, e impotriva firii, impotriva modului in care El a creat lumea, omul. Dumnezeu a lasat pe pamant sa fie impreuna femeie cu barbat. Noi ce suntem? Dumnezei? De vrem sa schimbam modul in care Dumnezeu ne-a creat? Pai atunci sa fie haos pe pamant. Daca fac sex barbat cu barbat, sa se faca si cu animale, cu mama, cu copii, cu tati, rude, sa nu mai existe reguli pe pamant. Oameni buni, am impresia ca traim in iad. De la o zi la alta sunt tot mai socata de tot ce se intampla in lumea asta. Eu ma straduiesc sa fiu zi de zi mai aproape de Dumnezeu, sa duc o viata placuta Lui, tin toate postrurile, fac totul pentru a fii un om bun, un bun crestin si pentru a ajunge sa ma mantuiesc. Dar nu asta e "biserica" pe care o iubim, nu astia sunt preotii la care alergam sa ne ajute sa il avem pe Dumnezeu mai aproape. Biserica trebuie sa fie curata, sfanta... Tot episcop a fost si Iustinian Chira de exemplu, dar a fost un sfant pe pamant, a trait in castitate intreaga sa viata.Oameni ca el, preoti desavarsiti au trait doar in credinta, au propovaduit credinta, au salvat suflete apropiindu-le de Dumnezeu (Cleopa, Iustin Parvu, Arsenie Papacioc etc)...
Din fericire si astazi ca si in trecut exista si preoti desavarsiti, nu ca aceia care fac de râs Biserica Ortodoxa.
In ceea ce-i priveste pe oamenii de rand care aleg calea asta, care aleg sa traiasca asa, care aleg homosexualitatea.... e problema lor, sunt vietile lor, pacatele lor, fiecare isi asuma ceea ce face, fiecare isi alege drumul pe care sa mearga in viata ( bun sau rau), nu ii judec eu, dar in biserica homosexualitatea nu are ce cauta”
, a scris Silvana Riciu, pe Facebook.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close