Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Anglia obţine a doua victorie la Cupa Mondială de rugby, 41-10 cu Georgia

Anglia obţine a doua victorie la Cupa Mondială de rugby, 41-10 cu Georgia

Anglia obţine a doua victorie la Cupa Mondială de rugby, 41-10 cu Georgia
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    18 Sep 2011   •   17:12

Anglia a obţinut cea de-a doua victorie în grupa B a Cupei Mondiale de rugby, din care face parte şi România, învingând echipa Georgiei cu 41-10.

 
Shontayne Hape, Chris Ashton, ambii de câte două ori, Delon Armitage şi Manu Tuilagi au înscris eseurile prin care vicecampioana mondială a obţinut şi bonusul ofensiv şi a urcat pe primul loc în grupă, în timp ce Toby Flood (4 transformări şi o lovitură de pedeapsă) a reuşit restul punctelor pentru echipa lui Martin Johnson.
 
Georgia a ţinut piept englezilor doar în prima repriză, atunci când Dimitri Basilaia a reuşit un eseu, transformat de Merab Kvirikashvili, care a punctat şi dintr-o lovitură de pedeapsă.
 
În grupa D, la Hamilton, Ţara Galilor a obţinut prima victorie de la actuala ediţie a Cupei Mondiale, 17-10 cu Samoa, însă nu a reuşit să completeze succesul şi cu bonusul ofensiv, astfel că rămâne doar pe locul 3, în spatele campioanei mondiale Afrivca de Sud şi a învinsei sale.
 
În ultimul meci al zilei, Franţa a câştigat cu 46-19 în faţa Canadei, cei mai buni oameni de pe teren fiind aripa Vincent Clerc, autor a 3 eseuri, şi Morgan Parra, care a reuşit 23 de puncte, din 4 transformări şi 5 lovituri de pedeapsă.

În clasamentul grupei A, francezii sunt la egalitate de puncte cu Noua Zeelandă, cele două echipe urmând să se înfrunte pe 24 septembrie, la Auckland.

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close