Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Boston Celtics câştigă în Orlando, după ce a fost condusă cu 27 de puncte

Boston Celtics câştigă în Orlando, după ce a fost condusă cu 27 de puncte

Boston Celtics câştigă în Orlando, după ce a fost condusă cu 27 de puncte
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    27 Ian 2012   •   14:52

Orlando Magic a suferit un nou eşec dureros în faţa celor de la Boston Celtics, după ce, în urmă cu câteva zile, înregistrase un record negativ în istoria francizei, marcând doar 56 de puncte împotriva aceluiaşi adversar.

De această dată, echipa din Florida a avut un avantaj de 27 de puncte în prima repriză a meciului disputat pe teren propriu, însă Celtics a revenit senzaţional şi a câştigat în cele din urmă cu 91-83.

Cele 24 de puncte şi 10 pase decisive reuşite de Paul Pierce, completate de cele 12 puncte şi 10 recuperări ale lui Kevin Garnett, au anulat eforturile lui Dwight Howard, care a încheiat întâlnirea cu 16 puncte şi 16 recuperări.

„Această victorie se datorează caracterului echipei, care, în repriza a doua, a făcut exact ceea ce am discutat la pauză”, a declarat Doc Rivers, antrenorul lui Celtics, echipă ajunsă la trei succese consecutive.

Blake Griffin a marcat 20 de puncte şi a reuşit 9 recuperări şi 8 pase decisive, iar alţi trei dintre coechipierii săi au înscris cel puţin 17 puncte, în victoria obţinută de Los Angeles Clippers în faţa celor de la Memphis Grizzlies, scor 98-91.

De cealaltă parte, Rudy Gay a reuşit 24 de puncte şi 7 recuperări, însă nu a putut evita cea de-a doua înfrângere consecutivă a echipei sale.

 

×
Subiecte în articol: NBA Boston Celtics Orlando Magic
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close