Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Boston pierde acasă cu Memphis. San Antonio, înfrângere la primul meci fără Tim Duncan

Boston pierde acasă cu Memphis. San Antonio, înfrângere la primul meci fără Tim Duncan

Boston pierde acasă cu Memphis. San Antonio, înfrângere la primul meci fără Tim Duncan
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Mar 2011   •   14:00

Boston Celtics a pierdut ocazia de a o egala pe Chicago Bulls în fruntea Conferinţei de Este, fiind învinsă acasă de Memphis Grizzlies cu 90-87. Eşecul de miercuri noapte confirmă scăderea de formă a „verzilor”, care au reuşit să câştige doar cinci din ultimele zece meciuri.

Eroul meciului din TD Garden a fost Leon Powe, care a avut cea mai bună prestaţie de la sosirea sa în Memphis, reuşind 13 puncte şi 1 pasă decisivă. Extrema de 27 de ani a fost excelent susţinută de Marc Gasol (11 puncte şi 11 recuperări) şi Zach Randolph )13 puncte şi 8 recuperări). De cealaltă parte, cele 22 de puncte ale lui paul Pierce au fost insuficiente pentru ca Boston să obţină victoria.

Le-am spus băieţilor că trebuie să câştigăm următoarele meciuri, pentru a dovedi că ne putem bate cu marile echipe ale Ligii. Victoria aceasta ne oferă multă încredere, pentru o echipă tânără este important să obţină astfel de victorii împotriva unei candidate la titlu”, a declarat la final Powe.

Liderul Conferinţei de Vest, San Antonio Spurs, a resimţit lipsa lui Tim Duncan, accidentat la gleznă în precedentul meci. Texanii au fost învinşi în prima partidă în care liderul lor nu a evoluat de Denver Nuggets, scor 115-112. Al Harrington a venit de pe bancă şi a marcat 27 de puncte, în timp ce J.R Smith a adăugat alte 18 puncte pentru succesul echipei din Colorado.

Cu sau fără Duncan, Spurs au făcut o treabă excelentă. Ei au un joc de echipă foarte bun, iar evoluţiile lor sunt la fel de bune, indiferent de absenţe”, a spus J.R Smith, referindu-se la absenţa celui mai periculos adversar.

Victorie importantă şi pentru Orlando magic, care s-a impus în deplasare în faţa lui new York Knicks, scor 111-99. Cel mai bun om al echipei din Florida a fost Dwight Howard, care a încheiat disputa cu 33 de puncte, 11 recuperări şi 3 blocaje, în timp ce vedeta new-yorkezilor, carmelo Anthony, a reuşit 24 de puncte şi 9 pase decisive.

Alte rezultate

Charlotte - Indiana 88-111
Cleveland - New Jersey 94-98
Philadelphia - Atlanta 105-100
Detroit - Miami 94-100
Milwaukee - Sacramento 90-97
Oklahoma City - Utah 106-94
Houston - Golden State 131-112
Phoenix - Toronto 114-106
LA Clippers - Washington 127-119

×
Subiecte în articol: NBA Boston Celtics San Antonio Spurs
Parteneri
Pensionarii care nu primesc niciun ban în plus de la 1 septembrie
x close