Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Kobe Bryant, peste Michael Jordan. Jucătorul lui Lakers a urcat pe locul trei în topul celor mai buni marcatori din istoria NBA

Kobe Bryant, peste Michael Jordan. Jucătorul lui Lakers a urcat pe locul trei în topul celor mai buni marcatori din istoria NBA

Kobe Bryant, peste Michael Jordan. Jucătorul lui Lakers a urcat pe locul trei în topul celor mai buni marcatori din istoria NBA
Sursa foto: Foto: NBA/Facebook
de M.C.    |    15 Dec 2014   •   12:16

Kobe Bryant a depăşit recordul lui Michael Jordan şi a urcat pe locul trei în topul celor mai buni marcatori din istoria NBA, după Kareem Abdul Jabbar şi Karl Malone.


Bryant, la al 19-lea sezon în baschetul profesionist nord-american, a ajuns la 32.310 puncte marcate, în timp ce Jordan a adunat „doar” 32.292. Jucătorul lui Lakers este însă destul de departe de Malone şi Jabbar, care au 36.928, respectiv 38.387 de puncte.

Ajuns la 36 de ani, Bryant şi-a depăşit idolul, cu care a fost adeseori comparat. Cariera sa de până acum a fost una marcată şi de numeroase accidentări şi destule critici, în special din cauza mediei mici a aruncărilor transformate.

„Îl felicit pe Kobe, este evident un mare jucător, cu o deosebită etică a muncii şi o pasiune mare pentru acest joc. Mi-a făcut plăcere să-i urmăresc evoluţia jocului pe parcursul anilor şi abia aştept să văd ce o să mai reuşească” a fost mesajul lui Michael Jordan pentru Kobe.

„Ştie cât am învăţat de la el. Şi de la alte legende, dar de la el în mod special” a afirmat Kobe Bryant.

Recordul pentru Bryant vine într-un moment cât se poate de prost pentru echipa sa, care are un parcurs dezastruos în conferinţa de vest.

×
Subiecte în articol: Kobe Bryant NBA record
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close