Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Fotbalist, amendat pentru un fault. Ce sumă a trebuit să plătească

Fotbalist, amendat pentru un fault. Ce sumă a trebuit să plătească

Fotbalist, amendat pentru un fault. Ce sumă a trebuit să plătească
Sursa foto: aargauerzeitung.ch
06 Mai 2015   •   19:13

Jucătorul echipei FC Aarau Sandro Wieser a fost amendat penal cu 10.000 de franci elveţieni (aproximativ 9.600 de euro) pentru un fault comis asupra fotbalistului formaţiei FC Zurich Gilles Yapi-Yapo, la un meci din noiembrie 2014, a anunţat, miercuri, site-ul rsi.ch.

Mijlocaşul ivorian al echipei FC Zurich, Gilles Yapi-Yapo, în vârstă de 32 de ani, a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate anterioare, a ligamentelor interioare, leziuni ale meniscului, deteriorarea cartilajului şi contuzii ale oaselor şi rotulei, în urma unei intrări foarte dure a lui Sandro Wieser, la meciul de campionat disputat la 9 noiembrie 2014.

Wieser, internaţional din Liechtenstein, a primit cartonaşul roşu în urma acelei intrări, iar apoi a fost suspendat şase etape de Liga Elveţiană de Fotbal. Yapi-Yapo şi FC Zurich s-au adresat justiţiei elveţiene în acest caz, iar prima instanţă l-a amendat cu 10.000 de franci pe Wieser, care poate face apel la decizie.

Sandro Wieser, în vârstă de 22 de ani, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care şi-a cerut scuze. "Regret profund ce s-a întâmplat. Nu am avut nicio intenţie să-l accidentez. Nu doresc nimănui aşa ceva. Am fost coechipier cu Gilles Yapi-Yapo şi este un tip de treabă", a scris Wieser.


×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close