Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Preliminarii Euro 2016, grupa F. Irlanda de Nord, punctaj maxim după trei etape

Preliminarii Euro 2016, grupa F. Irlanda de Nord, punctaj maxim după trei etape

Preliminarii Euro 2016, grupa F. Irlanda de Nord, punctaj maxim după trei etape
de M.T.    |    15 Oct 2014   •   00:20

Irlanda de Nord îşi continuă startul perfect în preliminariile Euro 2016, echipa antrenată de Michael O'Neill reuşind să câştige suprinzător în Grecia, scor 2-0.

 
Astfel, nord-irlandezii rămân lideri în grupa F, cu punctaj maxim după trei etape, şi sunt urmaţi în clasament de România, care s-a impus tot cu 2-0 în faţa Finlandei, la Helsinki.
 
După ce în prima etapă a produs surpriza la Budapesta, unde a învins Ungaria cu 2-1, Irlanda de Nord a impresionat şi pe stadionul  Georgios Karaiskakis.
 
Jamie Ward a deschis scorul în minutul 9, iar Kyle Lafferty a stabilit rezultatul finl la şase minute de la reluare, iar naţionala elenă rămâne cu un singur punct din primele trei jocuri ale preliminariilor.
 
Tot în grupa F, la Torshavn, Ungaria a obţinut un succes la limită, scor 1-0, în faţa Insulelor Feroe. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Adam Szalai în minutul 21. 
 
În etapa următoare, care va avea loc pe 14 noiembrie, Irlanda de Nord va juca împotriva României, la Bucureşti, în timp ce Ungaria şi Grecia se vor înfrunta la Budapesta.
 
Clasament grupa F
 
1. Irlanda de Nord - 9 puncte
2. România - 7 puncte
3. Finlanda - 4 puncte (4-4)
4. Ungaria - 4 puncte (3-3)
5. Grecia - 1 punct
6. Insulele Feroe - 0 puncte 

×
Subiecte în articol: Irlanda de Nord Grecia euro2016 Ungaria
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close