Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cine fură Steaua? Gigi Becali, ironizat de Iordănescu Jr.

Cine fură Steaua? Gigi Becali, ironizat de Iordănescu Jr.

Cine fură Steaua? Gigi Becali, ironizat de Iordănescu Jr.
24 Noi 2015   •   11:56

Conspiraţia enunţată de cei care se ocupă în acest moment de destinele FCSB este ironizată de Edward Iordănescu. După ce Gigi Becali a spus că Anghel Iordănescu şi ”generalii” au încercat să fure Steaua, iar Helmuth Duckadam a spus la ProSport Live că ”Un om mai puternic decât preşedintele şi premierul vrea să îl distrugă pe Becali”, fiul selecţionerului a luat o poziţie publică.

Edi Iordănescu a avut un discurs în care a oferit explicaţii pentru lipsa de performanţe a Stelei din acest moment. ”Mirel Rădoi reprezintă victima unei conjuncturi total nefavorabile! După trei ani de glorie există oricum riscul unui recul, în plus au plecat foarte mulţi jucători decisivi, majoritatea componenţi ai echipei naţionale (aici nu-i înţeleg cum emit pretenţii să aibă 6-7 jucătorii la naţională când ei au avut meciuri cu 6 străini în primul 11, au pierdut 3-4 jucători de echipa naţională în vară, iar rezultatele oricum nu reclamă foarte mulţi convocaţi), se antrenează pe unde apucă, joacă unde apucă, au pierdut sprijinul suporterilor. E important pentru el să intre în legalitate din punct de vedere al regulamentului şi sigur va ajunge un mare antrenor al României”, a spus antrenorul celor de la Pandurii Tg. Jiu.

Iordănescu junior a terminat prin a ironiza declaraţiile oficialilor Stelei care se tem de un complot: ”P.S. Până atunci rămâne să vedem dacă îi reuşeşte planul diabolic lui Iordănescu să ”fure” Steaua. Eu deja mi-am scos maşina la vânzare ca să contribui la viitorul buget. Ar trebui să procesăm mai bine înainte să ne exprimăm şi să trimitem acuze gratuite pentru care riscăm să intrăm în contradicţie cu logica!”

×
Subiecte în articol: steaua Anghel Iordanescu Gigi Becali
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close