Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Şumudică, după victoria în faţa Stelei: "Asta înseamnă să fii mafiot"

Şumudică, după victoria în faţa Stelei: "Asta înseamnă să fii mafiot"

Şumudică, după victoria în faţa Stelei: "Asta înseamnă să fii mafiot"
Sursa foto: foto: prosport.ro
29 Noi 2015   •   23:23

Învingător în faţa Stelei pentru a doua oară în acest campionat, după ce Astra a învins echipa lui Mirel Rădoi la Piteşti, scor 1-0, Marius Şumudică a oferit noi momente cel puţin interesante la interviul acordat la câteva minute după încheierea partidei, scrie prosport.ro.

"A fost un meci disputat, un meci prea tacticizat la un moment dat. Am schimbat şi eu puţin, cu Enache în banda dreaptă, un jucător mai mobil şi mai fâşneţ decât Queiros. Puteam să fac un corner scurt, să mă bucur cu un rezultat de egalitate, dar am vrut mai mult. L-am prins pe Silvică în zi bună, mă bucur pentru victorie. Suntem la 10 puncte, consider că în această seară am luat o opţiune serioasă în lupta pentru titlu. Le transmit să aibă încredere în antrenorul lor, baftă în continuare. Vreau să prindă play-off-ul. În ultimul timp i-am bătut mereu, nu am o bucurie aparte. Deja cred că suntem calificaţi în play-off şi trebuie să strângem cât mai multe puncte. Nu ştiu dacă a fost penalty la Boldrin, acum nu mai contează. Important este că am câştigat şi că meritam această victorie", a spus antrenorul Astrei.

Show-ul fostului atacant rapidist a început în momentul în care a fost întrebat despre prezenţa celor 10.500 de fani pe stadionul din Piteşti: "Mie îmi pare bine pentru publicul de aici că a avut şansa să vadă un meci de Liga 1. Victoria mea contează mai mult în momentul de faţă, având în vedere că am avut şi un public ostil. Asta înseamnă să ai o echipă bună şi să fii mafiot", a declarat Şumudică, parafrazând o expresie care a făcut furori printre internauţi în ultimul timp.

Antrenorul Astrei nu s-a oprit aici. Întrebat de reporterul Digi Sport dacă a ştiut despre titularizarea lui Hamroun şi nefolosirea lui Guilherme, Şumudică a oferit un alt răspuns genial: "Tu crezi că Şumudică doarme vreodată? Crezi că sforăie? Nu ţi-am zis că săptămâna asta mă ocup de meciul ăsta?", a încheiat tehnicianul liderului.

×
Subiecte în articol: Marius Sumudica astra
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close