Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Agresiunea asupra stelistului Galamaz a ajuns în presa internaţională. Maghiarii ne ironizează

Agresiunea asupra stelistului Galamaz a ajuns în presa internaţională. Maghiarii ne ironizează

Agresiunea asupra stelistului Galamaz a ajuns în presa internaţională. Maghiarii ne ironizează
Sursa foto: Foto: GSp.ro
31 Oct 2011   •   11:18
Incidentele fără precedent de la Ploieşti au atras atenţia şi presei internaţionale, care a relatat pe larg scandalul de pe "Ilie Oană".

Ziariştii cotidianului spaniol Sport au povestit incidentele de la Ploieşti şi l-au criticat pe arbitru pentru că nu a pus punct meciului imediat după ce Galamaz a fost lovit, maghiarii de la Sport24 ne-au ironizat şi au scris că "românii au ajuns să se bată între ei", în timp ce Yahoo Sports i-a sfătuit pe organizatorii de la Ploieşti să-şi crească nivelul de securitate la "mai mult decât nimic" după incidentele de ieri.

MundoD
"Agresiune brutală asupra jucătorului Galamaz, de la Steaua" . Cotidianul argentinian mai precizează că fotbalistul a fost victima unui "atac mişelesc".

Dia a Dia
"Un suporter a lovit un jucător al Stelei. Agresorul a fost atacat de doi fotbalişti, care au fost eliminaţi. Apoi jocul a fost suspendat din cauza unei petarde. Partida din România a avut toate ingredientele, dar nu s-a terminat".

Marca
"Incidente grave în campionatul României". Spaniolii au calificat incidentul drept "neplăcut" şi lovitura dată de suporter drept "extrem de puternică".

Record
"Un fan loveşte un jucător şi îi fracturează osul malar". Mexicanii au adăugat că "în România violenţa generată de suporteri a ajuns pe teren" şi că la partida dintre Petrolul şi Steaua s-au văzut "imagini antisportive".

Agenţia spaniolă EFE
"Un spectator a lovit cu pumnul un fotbalist al echipei Steaua în plin meci"

El Mundo
"O violenţă spontană a adus haosul la un meci din România"

AS
"Un suporter loveşte cu pumnul un jucător". Spanoilii consideră, de asemenea, brutală agresiunea asupra lui Galamaz.

Sport
"Suporterul i-a dat lui Galamaz o lovitură extrem de bine aplicată şi l-a făcut knockout. Jucătorul a ajuns la spital, dar arbitrul nu s-a deranjat să întrerupă meciul. Şi ce greşeală a făcut, pentru că fanii şi-au dat iar în petic. Portarul a fost lovit cu o petardă arunactă din tribune şi a plecat plin de arsuri de la stadion".

Nettavisen
"Steaua a întâlnit o puternică rezistenţă la Ploieşti, dar nu pentru că echipa adversă i-ar fi pus vreo problemă. Galamaz a fost pus la pământ de un suporter intrat pe teren, doi jucători au fost eliminaţi şi riscă suspendări serioase pentru că au îndrăznit să-l lovească pe fan iar portarul a ieşit cu arsuri din cauza unei torţe. Decizia corectă ar fi ca terenul celor din Ploieşti să fie suspendat până la finalul sezonului", scriu norvegienii.

Sport24
"Scandal imens, românii au ajuns să se bată între ei". "Întotdeauna suntem surprinşi de acest sport pe care-l numit fotbal. Meciul dintre Petrolul şi Steaua, din campionatul României, va intra fără îndoială în istoria neagră a acestui sport, din cauza incidentelor de pe teren. Partida s-a încheiat într-un haos total şi a fost anulată după 20 de minute de discuţii între arbitri şi oficiali", au scris maghiarii.

Ngoisao (Vietnam)
"Comportament animalic în campionatul României, unde un suporter a intrat pe teren şi l-a pus la pământ pe un jucător al oaspeţilor. Ce a urmat a şocat şi mai mult: forţele de ordine au reuşit cu greu să-l scape pe fan de furia fotbaliştilor Stelei, care voiau să se răzbune pentru colegul lor".

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close