Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Astra Giurgiu a câştigat în premieră Cupa României

Astra Giurgiu a câştigat în premieră Cupa României

Astra Giurgiu a câştigat în premieră Cupa României
de M.T.    |    24 Mai 2014   •   00:18

Astra Giurgiu a câştigat primul trofeu din istoria sa, după ce a câştigat cu 4-2 la penaltyuri finala Cupei României, disputată pe Arena Naţională din Bucureşti împotriva campioanei Steaua.

Laban, Junior Morais, Budescu şi Yazalde au transformat cele patru lovituri de la 11 metri care au adus victoria giurgiuvenilor, în timp ce pentru Steaua au marcat Keşeru şi Szukala.

Varela, şut apărat de Silviu Lung jr, şi Pintilii, care a tras peste poartă, au ratat pentru Steaua, de cealaltă parte Tătăruşanu reuşind să respingă execuţia lui Cristescu.

La finalul celor 120 de minute de joc, scorul a fost 0-0, ambele echipe terminând meciul în cu câte un jucător eliminat.

Sânmărtean a primit direct cartonaşul roşu în minutul 53, pentru un fault dur asupra lui Budescu, egalitatea numerică fiind restabilită în prima repriză a prelungirilor, atunci când Alibec a fost trimis la vestiare în urma unui duel cu Varela.

Steaua ratează astfel şansa de a face primul event după 17 ani şi este posibil să rămână şi fără antrenorul Laurenţiu Reghecampf, care a primit o ofertă de la Al Hilal, iar tehnicianul care a adus ultimele două titluri în Ghencea pare decis să o accepte.

×
Subiecte în articol: Astra Giurgiu steaua Cupa Romaniei
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close