Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR Cluj a învins cu 5-0 la Mioveni şi a mai făcut un pas spre titlu

CFR Cluj a învins cu 5-0 la Mioveni şi a mai făcut un pas spre titlu

CFR Cluj a învins cu 5-0 la Mioveni şi a mai făcut un pas spre titlu
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    16 Mai 2012   •   10:50

CFR Cluj este mai aproape de cel de-al treilea titlu din istoria clubului, după ce a învins marţi cu scorul de 5-0 pe CS Mioveni, într-o partidă disputat în deplasare.

Echipa antrenată de Ioan Andone poate deveni campioană din punct de vedere matematic dacă va câştiga vineri derbyul cu Universitatea Cluj, reprogramat după incidentele care au dus la oprirea meciului din 8 mai dintre cele două formaţii.

Început cu o întârziere de un sfert de oră, din cauza condiţiilor precare ale terenului de joc, acesta fiind plin de bălţi în urma unei ploi torenţiale, meciul de la Mioveni nu le-a pus mari probleme ardelenilor.

Kapetanos şi Sougou au înscris de câte două ori, iar Maftei a completat lista marcatorilor, CFR obţinând un succes clar, prin care revine pe primul loc al clasamentului din Liga I, cu 67 de puncte.

Credeam că nu se va disputa această partidă pentru că erau condiţii improprii, dar vedeţi într-un campionat civilizat, în care zicem să ne respectăm, am jucat pe acest teren. În prima repriză am dat după minge, a fost o ţurcă, în repriza a doua a fost altceva. Important este că am luat puncte, am obţinut ce am vrut şi ne gândim la meciul de vineri”, a declarat Ioan Andne la finalul întâlnirii.

Într-un alt meci din etapa a 33-a desfăşurat marţi, cealaltă echipă din Cluj, Universitatea, s-a impus pe teren propriu în faţa Voinţei Sibiu, scor 3-1.

Morar şi Drăghici, de două ori, au marcat pentru gazde, golul de onoare al vizitatorilor fiind reuşit în ultimul minut de Burlacu.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Un jandarm a fost găsit mort la Ambasada Turkmenistanului din București
x close