Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cosmin Olăroiu ar prelua naționala României. Ce spune despre onorariul de selecționer

Cosmin Olăroiu ar prelua naționala României. Ce spune despre onorariul de selecționer

Cosmin Olăroiu ar prelua naționala României. Ce spune despre onorariul de selecționer
21 Iul 2017   •   13:43

Cu un salariu stagional de cinci milioane de dolari în Emirate, Cosmin Olăroiu a afirmat, într-un interviu pentru Adevărul că e oricând dispus să pregătească nu doar prima reprezentativă, ci şi naţionala de tineret.

"Lumea mă tot întreabă: de ce nu vii la echipa naţională? Pentru că nu depinde de mine. Sau nu depinde numai de mine. (...) Nu s-a pus niciodată problema banilor. Niciodată nu m-am interesat dacă echipa naţională îmi dă un leu, trei lei sau 100 de milioane. Niciodată! Am discutat, într-adevăr, cu preşedinţii FRF, şi cu Mircea Sandu, dar şi cu Răzvan Burleanu. Dar niciodată despre vreun leu. Au fost numai discuţii despre aspectul profesional.

Când am fost eu disponibil şi am renunţat la un contract pentru a veni la echipa naţională, nu s-a putut. Dacă pe viitor s-ar ivi ocazia, n-am nicio problemă nici în a antrena prima echipă, nici echipa naţională de tineret, nici pe cea de juniori. N-am nicio problemă. Să muncesc, am toată disponibilitatea! Dar trebuie să fie şi posibilitatea, iar la mine n-a existat", spune Cosmin Olăroiu.

 

×
Subiecte în articol: Cosmin Olaroiu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close