Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Crăciunescu: Am fost demis de FRF fără niciun motiv. "Totul e o lucrătură"

Crăciunescu: Am fost demis de FRF fără niciun motiv. "Totul e o lucrătură"

Crăciunescu: Am fost demis de FRF fără niciun motiv. "Totul e o lucrătură"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    01 Aug 2012   •   12:56

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Ion Crăciunescu, a declarat miercuri, că a fost demis din funcţie de Comitetul Executiv al FRF, fără a i se explica motivele acestei decizii, şi susţine că totul este o "lucrătură".

"Am fost demis astăzi (miercuri - n.r.) de Comitetul Executiv fără niciun motiv. Aşa au vrut cluburile din Divizia A şi aşa s-a hotărât. Mie nu mi s-a comunicat niciun motiv. Pur şi simplu m-au demis", a spus Crăciunescu, potrivit Mediafax.

Crăciunescu susţine că "totul a fost o lucrătură ca la carte" şi un singur membru al Comitetului Executiv a votat împotriva propunerii de demitere a sa.

"Votul a fost ca la carte, ce să mai vorbim. Dragomir a lipsit de la şedinţă, aşa că au fost nouă voturi pentru, unul împotrivă şi o abţinere. E amuzat, a fost şi unul împotrivă, ca să nu se ştie ce şi cum... a fost o lucrătură, dar asta este", a explicat fostul preşedinte al CCA.

Ion Crăciunescu nu îşi reproşează nimic şi este de părere că "din punct de vedere uman nimeni nu putea face mai mult" în timpul cât a fost preşedinte al CCA.

Pe 10 iulie, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Valentin Alexandru, anunţa că 12 cluburi din Liga I solicită înlocuirea lui Ion Crăciunescu din funcţia de preşedinte al CCA cu un străin, propunerea urmând să fie supusă votului în următoarea şedinţă a Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal.

Mai mulţi conducători de cluburi au fost nemulţumiţi de delegările arbitrilor la meciurile echipelor lor şi de calitatea arbitrajelor. De asemenea, ei s-au arătat deranjaţi de faptul că Ion Crăciunescu le-a luat apărarea public arbitrilor chiar şi atunci când, în opinia preşedinţilor de cluburi, aceştia greşeau.

Ion Crăciunescu a fost numit în fruntea Comisiei Centrale a Arbitrilor pe 13 octombrie 2011 şi urma să conducă acest for până în 2014.

El l-a înlocuit pe Vasile Avram, arestat într-un caz de corupţie. Crăciunescu a mai condus CCA în perioada iunie 2003 - octombrie 2005. Mircea Sandu l-a îndepărtat atunci pe Crăciunescu de la conducerea CCA, după ce fostul arbitru l-a susţinut pe Gheorghe Popescu la alegerile pentru preşedinţia FRF din 21 noiembrie.



×
Subiecte în articol: Mircea Sandu
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close