Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Daniel Pancu: Decizia FRF este absolut comică, nu are nicio treabă cu fotbalul

Daniel Pancu: Decizia FRF este absolut comică, nu are nicio treabă cu fotbalul

Daniel Pancu: Decizia FRF este absolut comică, nu are nicio treabă cu fotbalul
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Iul 2013   •   13:38
Atacantul formaţiei Rapid, Daniel Pancu, a declarat, sâmbătă, pentru agenţia Mediafax, că decizia Comitetului Executiv al FRF de a se juca un baraj cu Concordia Chiajna pentru locul al 18-lea din Liga I este "absolut comică" şi nu are "nicio treabă cu fotbalul".
El a explicat că atât Rapid cât şi Concordia Chiajna şi-au schimbat loturile de jucători şi nu au pregătirea necesară pentru un astfel de meci.
"Decizia este absolut comică, nu are nicio treabă cu fotbalul. Nici nu se ştiu exact jucătorii din lot, nu avem pregătirea necesară, ce să jucăm? Şi la fel este şi la Concordia. Este absurd, cei din Comitetul Executiv trebuiau să ia decizia asta cel puţin acum trei săptămâni, pentru că ambele echipe aveau încă loturile de jucători cu care au terminat campionatul", a spus Pancu.
Atacantul rapidist susţine că partida va fi totuşi una echilibrată, deşi consideră că echipa din Chiajna are un mic avantaj deoarece a început puţin mai devreme pregătirile pentru noul sezon. "Ei cred că au o pregătire mai bună, au început puţin mai devreme antrenamentele şi poate au un mic avantaj. Dar oricum, până la urmă este un meci de baraj şi va fi foarte, foarte echilibrat", a mai precizat Daniel Pancu.
Lotul formaţiei Rapid s-a reunit abia la 1 iulie din cauza incertitudinilor privind eşalonul în care va evolua în viitorul sezon dar şi a problemelor de la nivelul conducerii. În momentul de faţă, antrenorul Marian Rada are la dispoziţie un lot format din mulţi jucători tineri şi câţiva fotbalişti noi care însă nu au semnat deocamdată contracte cu FC Rapid din cauza întârzierilor privind vânzarea clubului către oamenii de afaceri Nicolae Cristescu şi Adrian Zamfir. Mulţi dintre jucătorii titulari din sezonul precedent au plecat de la echipă reziliindu-şi unilateral contractele, iar alţii au refuzat să se prezinte la reunire din cauza restanţelor salariale.
Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a decis, în şedinţa de sâmbătă, ca în ediţia 2013/2014 a Ligii I să participe 18 echipe, Rapid şi Concordia Chiajna urmând să dispute, în data de 13 iulie, un baraj de menţinere.
 

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close