Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo pierde primul loc în Liga I sub privirile ”pacientului” Borcea, după 1-3 cu Sportul

Dinamo pierde primul loc în Liga I sub privirile ”pacientului” Borcea, după 1-3 cu Sportul

Dinamo pierde primul loc în Liga I sub privirile ”pacientului” Borcea, după 1-3 cu Sportul
18 Mar 2012   •   00:45

Dinamo a suferit o înfrângere dureroasă pe teren propriu și a pierdut primul loc în clasamentul Ligii I. Deși a fost operat pe cord deschis săptămâna aceasta, iar doctorii i-au spus să se lipsească de fotbal în următoarele șase luni, Cristi Borcea a urmărit și el partida cu Sportul din ”Ștefan cel Mare”, chiar de la fereastra rezervei sale de la Spitalul Floreasca. I-ar emoțiile nu l-au menajat.

Dinamo a fost condusă la pauză de Sportul cu 2-1. "Câinii" au început în forţă, şutul lui Dănciulescu de la marginea careului a fost deviat de Niculae în poartă în minutul 2, dar Sportul a revenit spectaculos: Nistor a egalat cu capul în minutul 15, iar mingea trimisă de Ferfelea din lovitură liberă a fost scăpată în poartă de Bălgrădean, după jumătate de oră de joc.

Sportul a început mai bine repriza secundă, iar Valentin Lazăr a dat lovitura de graţie în minutul 81, când l-a învins pe Bălgrădean cu un şut la colţul lung.

Pe primul loc în Liga I a urcat CFR Cluj, care a învins cu 2-0 Pandurii Târgu Jiu. CFR Cluj a deschis scorul prin Sougou, în minutul 60, iar Kapetanos a stabilit scorul final în minutul 90+3, după o centrare a lui Cadu, la care mingea a fost deviată cu capul de Ronny.

Alte rezultate înregistrate sâmbătă:
Petrolul - U Cluj 2-2
Voința Sibiu - Gaz Metan Mediaș 0-2

×
Parteneri
Benzina și motorina se scumpesc considerabil de la 1 iulie!
x close