Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gaz Metan Mediaş şi FC Braşov au terminat la egalitate în primul meci al returului din Liga I

Gaz Metan Mediaş şi FC Braşov au terminat la egalitate în primul meci al returului din Liga I

Gaz Metan Mediaş şi FC Braşov au terminat la egalitate în primul meci al returului din Liga I
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    16 Dec 2011   •   22:39

Returul Ligii I a debutat la Mediaş cu meciul dintre Gaz Metan şi FC Braşov, care s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

În urma acestui rezultat, echipa lui Cristi Pustai urcă pe locul 10, cu 21 de puncte, în timp ce formaţia de sub Tâmpa rămâne pe poziţia a 12-a, cu un punct mai puţin.

După un debut de partidă echilibrat, oaspeţii au deschis scorul în minutul 18, când Moutinho a profitat de greşeala lui Florin Lazăr, care a alunecat şi l-a învins pe Pleşca cu un şut la colţul lung.

Medieşenii au egalat, tot în urma unei erori uriaşe, în minutul 36, Felgueiras ieşind greşit pe o centrare şi permiţându-i lui Vitinho să marcheze din apropiere. Atacantul gazdelor îşi putea chiar aduce echipa în avantaj înainte de pauză, dar lovitura sa de cap dintr-o poziţie favorabilă a trecut puţin pe lângă.

Elevii lui Şumudică nu au mai contat aproape deloc în ofensivă în partea a doua, dar au reuşit să menţină rezultatul, deş Gaz Metan a avut câteva ocazii bune de a înscrie, ratate însă de Ciprian Petre, Vitinho sau Hoban.

În minutul 64, medieşenii au reuşit să înscrie, prin Vitinho, dar golul brazilianului a fost corect anulat pentru o poziţie de offside.

Gaz Metan: Pleşca - Hoban, Fl. Lazăr, Frăsinescu, Buzean - C. Petre, Todea, Pârvulescu - R. Avram (Breeveld 71), Vitinho (Markovic 85), Bawab

FC Braşov: Felgueiras - Ciupe (Voiculeţ 77), Machado, Munteanu, Cr. Ionescu - Buga (Velaios 43), Madeira, Distefano (Toloza 35), Chipciu - Hadnagy, Moutinho.

×
Subiecte în articol: Liga I Gaz Metan Medias FC Brasov
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc, duminică, 16 iunie 2024
x close