Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Oţelul Galaţi urcă pe locul 5 în Liga I, după 1-0 cu Sportul Studenţesc

Oţelul Galaţi urcă pe locul 5 în Liga I, după 1-0 cu Sportul Studenţesc

Oţelul Galaţi urcă pe locul 5 în Liga I, după 1-0 cu Sportul Studenţesc
de M.T.    |    18 Noi 2011   •   22:19

Golul lui Laurenţiu Iorga din debutul părţii a doua a adus victoria Oţelului Galaţi, scor 1-0, în meciul de pe teren propriu cu Sportul Studenţesc, din etapa a 14-a a Ligii I.

 
Cu 24 de puncte, campioana României urcă pentru moment pe locul 5 în clasament, în timp ce studenţii, cu 9 puncte, au fost depăşiţi de FCM Tg. Mureş şi coboară pe poziţia a 16-a.
 
Gazdele au controlat ostilităţile în cea mai mare parte a primei reprize, dar, cu excepţia loviturii de cap a lui Sergiu Costin, la care Popescu s-a întins serios şi a respins în corner de sub bară, ocaziile importante la poarta Sportului au lipsit.
 
Iorga şi Viglianti, cu şuturi de la distanţă, i-au mai dat mici emoţii portarului bucureştean, în timp ce oaspeţii nu au avut decât câteva tentative timide în careul lui Grahovac, prin Patriche, Curelea şi Ferfelea.
 
Campioana a deschis scorul în debutul părţii secunde, în minutul 49, când Laurenţiu Iorga, ajutat şi de devierea lui Curelea, a împins în poartă mingea venită din bară, în urma unei lovituri libere executate de Viglianti.
 
După primirea golului, elevii lui Daniel Isăilă au îndrăznit mai mult, dar Lazăr, şut slab din interiorul careului, şi Curelea, a cărui lovitură de cap a fost respinsă de Grahovac cu un reflex spectaculos, nu au reuşit să restabilească egalitatea.
 
Între cele două şanse ale Sportului, echipa lui Dorinel Munteanu ar fi putut să-şi dubleze avantajul, însă Liviu Antal a tras mult peste poartă din poziţie favorabilă, finalizând o fază pornită dintr-un offside nesemnalizat.
 
Oţelul: Grahovac - Râpă, Sg. Costin, Perendija, Sălăgeanu - Giurgiu, I. Filip (G. Paraschiv 68) - Antal (Frunză 88), Viglianti, L. Iorga (S. Ilie 79) - Pena
 
Sportul: A. Popescu - Beţa, D. Lung, Patriche, Maxim - A. Lungu (C. Nistor 75), Farmache - V. Lazăr, Ferfelea, Târnăcop (Nicola 63) - Curelea.
 

×
Subiecte în articol: Oţelul Galaţi Sportul Studentesc Liga I
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close