Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Sportul - Steaua 0-0: Roş-albaştrii nu reuşesc să câştige pe terenul ultimei clasate

Sportul - Steaua 0-0: Roş-albaştrii nu reuşesc să câştige pe terenul ultimei clasate

Sportul - Steaua 0-0: Roş-albaştrii nu reuşesc să câştige pe terenul ultimei clasate
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    25 Sep 2011   •   19:17

Steaua a ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie în Liga I, după ce a terminat la egalitate, scor 0-0, în Regie, meciul cu Sportul Studenţesc, echipa de pe ultimul loc în clasamentul Ligii I.

 
Prima repriză a fost un monolog roş-albastru, echipa lui Levy ratând câteva ocazii uriaşe, prin Mihai Costea, Tănase, Tatu sau Brandan. Cel mai aproape de gol a fost însă Raul Rusescu, fostul jucător al Unirii Urziceni lovind bara în minutul 30, după o centrare perfectă a lui Latovlevic.
 
Gazdele, care în puţine momente au reuşit să treacă de centrul terenului, au fost la un pas de a da lovitura în minutul 37, atunci când Lungu a tras excelent de la 25 de metri, însă Stanca a respins spectaculos în corner.
 
Steliştii şi-au mai pierdut din incisivitate după pauză, însă tot puteau să marcheze la ocaziile irosite de Tatu, şut la o palmă de barp, Geraldo Alves, lovitură de cap după un corner, sau Nikolic, care a ajuns o fracţiune de secundă prea târziu la centrarea lui Tănase.
 
În ultimele minute, roş-albaştrii nu au mai reuşit să pună în pericol poarta lui Popescu şi au încheiat meciul fluieraţi de proprii fani şi sub privirile siderate ale lui Gigi Becali, cel care anunţase că se va spânzura dacă echipa sa nu va câştiga în Regie. Pare totuşi mai probabil ca un alt cap să cadă în urma acestui rezultat. Şi nu este cel al patronului.
 
Sportul: A. Popescu - Beţa, Patriche, Ghinga, Maxim - V. Lazăr (Truţă 79), Târnăcop - Lungu, Cheţan (Farmache 71), A. Nistor (Ferfelea 46) - Curelea
 
Steaua: Stanca - Emeghara, Iliev, Galamaz (G. Alves 40), Latovlevici - Tatu, Prepeliţă, Brandan, Tănase - Rusescu (Nikolic 55), Costea.
 

×
Subiecte în articol: steaua Sportul Studentesc Liga I
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close