Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua s-a calificat în finala Cupei României, după 1-1 cu Dinamo

Steaua s-a calificat în finala Cupei României, după 1-1 cu Dinamo

Steaua s-a calificat în finala Cupei României, după 1-1 cu Dinamo
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Apr 2014   •   23:14

Formaţia Steaua a terminat la egalitate, joi seară, pe Arena Naţională, scor 1-1 (1-0), cu echipa Dinamo, în manşa secundă a semifinalelor Cupei României - Timişoreana, şi s-a calificat în finala competiţiei cu scorul general de 6-3.
   
În tur, la 27 martie, Steaua s-a impus cu scorul de 5-2.
   
Pe Arena Naţională, golurile au fost marcate de Matei '86 pentru Dinamo şi Tănase '22 pentru Steaua.
   
1-0: Chipciu i-a pasat lui Tănase în zonă centrală, care a reluat pe lângă Bălgrădean de la 13 metri puţin lateral stânga.
   
1-1: Acţiune pe partea dreaptă a lui Lazăr, care i-a pasat lui Şerban. Acesta a prelungit până la Matei, care a înscris de la 11 metri pe lângă Tătăruşanu.
   
Dinamo Bucureşti: Bălgrădean - L. Rus, Durimel, D. Grigore, Grecu - Bărboianu, Boubacar (I. Şerban '68), Filip (Bilinski '52) - V. Lazăr, C. Matei, Rotariu (Ţucudean '61). Antrenor: Flavius Stoican.
   
Steaua Bucureşti:
Tătăruşanu - Varela (Prepeliţă '54), Szukala, Gardoş, Latovlevici - Pintilii, Sânmărtean (Filip '74) - Ad. Popa, Tănase, Pîrvulescu (Piovaccari '58) - Chipciu. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.
   
Cartonaşe galbene:
D. Grigore '29, L. Rus '42, Bărboianu '71 / Pintilii '37, Chipciu '45, Szukala '68.
   
Meciul a fost arbitrat de Istvan Kovacs, ajutat de asistenţii Sebastian Gheorghe şi Ovidiu Artene şi de asistenţii suplimentari Robert Dumitru şi George Găman. Micloş Nagy a fost arbitru de rezervă, iar observatori Augustus Constantin şi Octavian Goga.
   
La partida de pe Arena Naţională, la care au asistat 38.794 de spectatori, s-a ţinut un minut de reculegere în memoria asistentului medical Mitică Neagu, care a lucrat 34 de ani la FC Steaua. Neagu a încetat din viaţă în noaptea de marţi spre miercuri, la vârsta de 67 de ani.
   
După golul marcat de Tănase în minutul 22, unei fane steliste i s-a făcut rău, aceasta fiind coborâtă din peluză de suporterii "roş-albaştri" şi transportată pe braţe de stewarzi la o ambulanţă aflată în incinta stadionului, unde a primit îngrijiri medicale.
 
Steaua va întâlni în finala Cupei României echipa Astra Giurgiu, care a trecut în semifinale de Petrolul Ploieşti. Finala este programată în data de 23 mai, pe Arena Naţională din Capitală.

×
Subiecte în articol: Cupa Romaniei steaua Dinamo derby
Parteneri
Surse: PSD l-ar susţine pe Piedone la Primăria Capitalei
x close