Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Transferul verii pentru fotbalul românesc: Pantilimon a plecat să semneze cu Manchester City

Transferul verii pentru fotbalul românesc: Pantilimon a plecat să semneze cu Manchester City

Transferul verii pentru fotbalul românesc: Pantilimon a plecat să semneze cu Manchester City
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    05 Aug 2011   •   11:17

Costel Pantilimon este la un pas să dea lovitura vieţii. Portarul lui Poli Timişoara a plecat în Anglia şi urmează să semneze cu Manchester City, bănăţenii primind în schimbul său 2,5 milioane de euro.

Ne-am înţeles, au fost discuţii prelungite în ultimele zile şi în cele din urmă s-a ajuns la un rezultat pozitiv. În următoarele ore se vor clarifica toate lucrurile, iar Pantilimon va semna contractul dacă înţelegerea va fi respectată”, a declarat Florin Manea, impresarul fotbalistului, pentru Gazeta Sporturilor.

Afacerea este şi pe placul oficialilor timişoreni, care au preferat oferta englezilor în favoarea celei de la Udinese, clubul italian fiind dispus să plătească doar 1,8 milioane de euro pentru portarul de 24 de ani.

A existat interes din partea celor de la Udinese şi din partea unui club din Anglia. Au făcut o ofertă clară, iar acum aşteptăm reprezentanţii clubului pentru a pune la punct toate lucrurile”, a spus directorul sportiv Daniel Stanciu.

Pantilimon, care a fost cumpărat de Poli în 2006 pentru numai 50.000 de euro de la Aerostar Bacău, a plecat deja din cantonamentul echipei naţionale pentru a se întâlni cu reprezentanţii lui Manchester City şi a semna contractul.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close