Antena 3 CNN Sport Off Sport Ce a însemnat zborul celor de la Athletic spre Bucureşti: 70 kg de scoici şi 200 de şampanii, în trei ore

Ce a însemnat zborul celor de la Athletic spre Bucureşti: 70 kg de scoici şi 200 de şampanii, în trei ore

Ce a însemnat zborul celor de la Athletic spre Bucureşti: 70 kg de scoici şi 200 de şampanii, în trei ore
Sursa foto: Foto: stuffycheaks.blogspot.com
07 Mai 2012   •   23:56

În timpul zborului spre Bucureşti, care a durat mai mult de trei ore, în aeronava 580 de locuri cu care au venit cei de la Athletic Bilbao, s-au consumat 70 de kilograme de scoici şi 200 de sticle de şampanie, potrivit jurnaliştilor cotidianului As.
   
"În timpul zborului, de mai mult de trei ore, în avion a domnit o atmosferă bună, jucătorii şi Marcelo Bielsa fiind încurajaţi de fani. S-au consumat 70 de kilograme de scoici şi 200 de sticle de şampanie. La Bucureşti, jucătorii au fost primii care au ieşit din avion, deplasându-se direct la hotel", a notat As.
   
Aeronava Boeing 747-400 de 580 de locuri a companiei franceze Corsair cu delegaţia formaţiei Athletic Bilbao a aterizat, luni, în jurul orei 20.24, pe Aeroportul Aurel Vlaicu, gruparea bască fiind prima finalistă a Ligii Europa care ajunge la Bucureşti.
   
Primii care au părăsit avionul după efectuarea formalităţilor vamale au fost jucătorii şi oficialii clubului basc. Ei au urcat într-un autocar, care a părăsit aeroportul însoţit de maşini de poliţie.
   
De la aeroport, formaţia antrenată de argentinianul Marcelo Bielsa a mers direct la Hotelul Crowne Plaza, unde va sta pe timpul sejurului din capitala României. Autocarul formaţiei din Bilbao a ajuns la hotel în jurul orei 21.00. În avionul de 580 de locuri s-au aflat numeroşi acţionari ai clubului basc.
   
Finala Ligii Europa, dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, se va disputa miercuri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti.



×
Subiecte în articol: sampanie Athletic Bilbao zbor avion
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close