Antena 3 CNN Sport Off Sport Dublu campion olimpic la judo, acuzat că a violat o adolescentă într-un hotel din Tokyo

Dublu campion olimpic la judo, acuzat că a violat o adolescentă într-un hotel din Tokyo

Dublu campion olimpic la judo, acuzat că a violat o adolescentă într-un hotel din Tokyo
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de M.T.    |    06 Dec 2011   •   12:57

Japonezul Masato Uchishiba, dublu campion olimpic la judo, a fost arestat, marţi, sub acuzaţia că ar fi violat o adolescentă într-un hotel din Tokyo.

Uchishiba, 33 de ani, a câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice din 2004 şi 2008, la categoria 66 de kilograme, şi s-a retras din activitate în urmă cu un an.

Nu pot accepta aşa ceva! Totul s-a întâmplat de comun acord”, a declarat Uchishiba, conform unui purtător de cuvânt al Poliţiei Metropolitane din Tokyo, citat de AFP.

Poliţia s-a autosesizat după ce, în urmă cu o săptămână, Uchishiba a fost concediat de la o universitate din Japonia, acolo unde antrena echipa feminină de judo.

Conducerea instituţiei l-a acuzat pe fostul portiv de hărţuirea sexuală a unei tinere din echipă, după ce cei doi s-au îmbătat în luna septembrie în timpul unui cantonament.

Conform informaţiilor din presa locală, Uchishiba a profitat într-o cameră de hotel de o adolescentă a cărei identitate nu a fost dezvăluită, aceasta nefiind în stare să opună rezistenţă din cauza faptului că a consumat o cantitate mare de alcool.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close