Antena 3 CNN Sport Off Sport Gigi Becali: "În galeria Stelei sunt cei mai mulţi ţigani. Homosexuali şi pocăiţi nu o să am niciodată în echipă"

Gigi Becali: "În galeria Stelei sunt cei mai mulţi ţigani. Homosexuali şi pocăiţi nu o să am niciodată în echipă"

Gigi Becali: "În galeria Stelei sunt cei mai mulţi ţigani. Homosexuali şi pocăiţi nu o să am niciodată în echipă"
Sursa foto: Foto: Mediafax
01 Oct 2012   •   19:20

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a susţinut o conferinţă de presă alături de deputatul Mădălin Voicu şi de şeful "staborurilor" din etnia romă, Florin Motoi, pentru a aduce argumente împotriva acuzelor de rasism, însă a precizat că nu va angaja niciodată un homosexual sau un "pocăit".

"Discriminarea înseamnă ură, iar la noi nu a existat ură, şi o voi spune de o sută de ori pentru a înţelege şi cei de la CNCD. Nu pot avea ură ţigani contra ţigani, pentru că în galeria Stelei sunt cei mai mulţi ţigani. Este vorba de duşmănie, o rivalitate între galerii. Se cânta împotriva galeriei, nu împotriva ţiganilor. Treaba e nasoală pentru că la CNCD e un ungur. Toţi sunt unguri şi spun că Steaua discriminează. CFR îi pune. La CNCD toţi sunt unguri şi îmi dau mie amenzi. Eu am aceeaşi dragoste şi pentru homosexuali şi pentru ceilalţi. Dar trebuie să înţeleagă lumea că un homosexual nu poate să joace într-o echipă de fotbal. Fac baie dezbracaţi, cutare, nu le mai arde la ăia să dea gol. Eu îi iubesc pe toţi la fel, dar cum să angajez homosexual fotbalist? Eu îi iubesc, dar nu pot să fie într-o echipă. Echipa aia nu o să câştige niciodată. Unul îi sleieşte pe toţi de putere. Nu iau niciodată nici pocăiţi. Îl iubesc la fel cum îi iubesc pe creştini-ortodocşi. Eu consider că am ghinion cu el. Pocăiţii sunt dintr-o sectă satanică. Eu aleg cu cine lucrez, nu urăsc. Încerc să le salvez sufletul", a declarat Becali.

×
Subiecte în articol: George Becali Madalin Voicu CNCD tigani
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close