Antena 3 CNN Sport Off Sport Lance Armstrong recunoaşte că trăieşte "vremuri grele"

Lance Armstrong recunoaşte că trăieşte "vremuri grele"

Lance Armstrong recunoaşte că trăieşte "vremuri grele"
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
20 Oct 2012   •   09:41

Lance Armstrong, acuzat de dopaj şi părăsit de principalii sponsori, a declarat că trăieşte ''vremuri dificile'', vineri, la Austin, în faţa invitaţilor Livestrong, fundaţia de luptă împotriva cancerului, informează AFP.
   
"Aceste ultime săptămâni au fost interesante, au fost dificile pentru mine şi familia mea, pentru prietenii mei şi această fundaţie'', a declarat Armstrong în faţa a 1500 de invitaţi, la începutul unei gale de strângere de fonduri.
   
Americanul a vorbit pentru prima oară de la apariţia raportului Usada, în care se detalia rolul său în programul de dopaj.
   
El a subliniat că a fost întrebat mult în ultima vreme cum se simte: "Răspund: Au fost vremuri mai bune şi vremuri mai grele'', a spus el la gala care a strâns 2,5 milioane de dolari.
   
"Misiunea de luptă împotriva cancerului este mai mare decât mine, mai mare decât oricine. Sunt 28 de milioane de persoane afectate de această boală. Niciodată nu trebuie să ne pierdem speranţa. Această misiune trebuie să continue'', a declarat texanul de 41 de ani.
   
La gală au fost prezenţi şi actorii Sean Penn, Robin Williams şi Ben Stiller, dar şi cântăreţii Norah Jones şi Stephen Marley, fiul lui Bob Marley.

×
Subiecte în articol: Lance Armstrong invitati cancer fundatie
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close