Antena 3 CNN Sport Off Sport Mecanismul BANILOR din spatele Galei Bute. Elena Udrea, pion principal

Mecanismul BANILOR din spatele Galei Bute. Elena Udrea, pion principal

Mecanismul BANILOR din spatele Galei Bute. Elena Udrea, pion principal
de O.P.    |    24 Apr 2014   •   07:08

Noi dezvăluiri legate de GALA BUTE în Gazeta Sporturilor de astăzi. Jurnaliştii publică afirmaţia unei surse judiciare care declară că Elena UDREA este unul dintre profitorii corupţiei şi ilegalitatilor din spatele galei de box.

Asta în condiţiile în care ea a semnat doar felicitarile  de Crăciun şi Paşte în calitate de ministru, mai declară sursa jurnaliştilor.

În articolul din Gazeta Sporturilor este explicat mecanismul prin care clientela de partid a intervenit şi a făcut plăţi în cazul Galei Bute. Mai exact este vorba de o parte din cele 10 milioane de lei pe care Rudel Obreja i-a primit pentru organizarea Galei.

8 milioane au venit din conturile Ministerul Dezvoltării, condus la vremea respectivă de Elena Udrea. Alte două milioane au fost plătite de firma TERMOGAZ Company Haţeg patronată de familia Gărdean. Adică, exact firma care a câştigat contracte de aproape o sută de milioane de euro de la Ministerul Dezvoltării în mandatul Elenei Udrea pentru construţia de pârtii de schii, telegondole, drumuri şi bazine de nataţie, conform GSP.

Jurnaliştii scriu că firma i-a făcut plata în contul lui Rudel Obreja pentru a onora promisiunea Elenei Udrea către acesta referitoare la suma pe care trebuia să o primească pentru organizarea Galei. Potrivit GSP, această descoperire este unul dintre elementele care indică foarte clar faptul că după redeschiderea dosarului, procurorii DNA nu o vor mai ocoli pe Elena UDREA.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close