Antena 3 CNN Sport Off Sport Meciul Dinamo-Steaua s-a terminat cu audieri la poliţie, pentru suporteri. O tânără a fost rănită, după ce a fost nimerită cu o fumigenă

Meciul Dinamo-Steaua s-a terminat cu audieri la poliţie, pentru suporteri. O tânără a fost rănită, după ce a fost nimerită cu o fumigenă

Meciul Dinamo-Steaua s-a terminat cu audieri la poliţie, pentru suporteri. O tânără a fost rănită, după ce a fost nimerită cu o fumigenă
de O.P.    |    18 Apr 2014   •   05:55

Derby-ul Dinamo-Steaua nu s-a jucat doar în teren ci şi în tribune. Spiritele s-au incins la finalul meciului , iar 15 suporteri stelişti şi dinamovişti au fost duşi la audieri după ce au fost prinsi de jandarmi aruncând cu fumigene.

O tânără aflată pe stadion a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost lovită de o fumigenă în zona capului a braţului stâng. De asemenea, unul dintre liderii galeriei Dinamo a fost prins având asupra lui droguri şi a fost dus la audieri. 

Atmosfera tensionată din tribune s-a resimţit atât pe toată durata partidei.

În meciul suporterilor a căzut victimă o tânără care a fost lovită de o petardă în zona capului şi a braţului stâng. Aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportată la o ambulanţă.

Nici finalul meciului nu a fost mai liniştit. Suporterii celor două echipe s-au luat la bătaie între ei la ieşirea de pe stadion.

În plus, unul dintre liderii galeriei Dinamo Bucuresti a fost dus la audieri dupa ce asupra sa s-au gasit substante interzise si fulare inscriptionate cu mesaje obscene. Suporterii care au aprins si folosit materiale pirotehnice pe stadion risca dosare penale si pana la trei ani de inchisoare.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close