Antena 3 CNN Sport Off Sport Mesaj îngrijorător postat pe pagina de Facebook a lui Mihai Neşu. "Mihăiţă, suntem alături de tine!"

Mesaj îngrijorător postat pe pagina de Facebook a lui Mihai Neşu. "Mihăiţă, suntem alături de tine!"

Mesaj îngrijorător postat pe pagina de Facebook a lui Mihai Neşu. "Mihăiţă, suntem alături de tine!"
Sursa foto: Foto: Mihai Neşu Foundation
01 Mai 2013   •   18:35

Un mesaj postat în urmă cu puţin timp pe pagina de Facebook a Fundaţiei lui Mihai Neşu a stârnit rumoare şi numeroase întrebări pe reţelele de socializare cu privire la starea de sănătate a fostului jucător al Stelei şi al lui Utrecht.

„Important! Din nefericire, actuala stare de sănătate a lui Mihai Neşu nu-i permite să răspundă solicitărilor venite prin intermediul adresei de contact a fundaţiei. Prin urmare, activitatea fundaţiei va fi sistată pe o perioadă nedeterminată. Mihai Neşu are putere decizională în ceea ce priveşte cazurile care pot beneficia de ajutorul fundaţiei, aşadar vă rugăm să înţelegeţi întârzierea cu care se va răspunde mesajelor dumneavoastră”, scrie pe pagina Mihai Neşu Foundation.

Fotbalistul Mihai Neşu, care a fost invitat special la Antena 3 chiar în ziua în care a împlinit 30 de ani, a spus că aşteaptă ca Dumnezeu să facă o minune în cazul său.

Mihai Gâdea i-a propus lui Mihai Neşu să fie directorul onorific al Antenei 3. Ce a răspuns fotbalistul

Pe 10 mai 2011, Mihai Neşu s-a accidentat grav la un antrenament al echipei sale, în urma coliziunii cu un coleg de echipă. A fost diagnosticat cu fractură de vertebră cervicală şi a fost operat imediat, iar de atunci continuă lupta pentru recuperarea lui şi din 2012 lupta pentru recuperarea celor aflaţi în aceeaşi situaţie.

Citeşte şi Mihai Neşu Foundation a ajutat până acum 11 copii cu probleme medicale



×
Subiecte în articol: Mihai Nesu fundatia Mihai Nesu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close