Antena 3 CNN Sport Off Sport Susţinut de familie şi prieteni, Mihai Neşu încearcă să-şi depăşească problemele

Susţinut de familie şi prieteni, Mihai Neşu încearcă să-şi depăşească problemele

Susţinut de familie şi prieteni, Mihai Neşu încearcă să-şi depăşească problemele
Sursa foto: Foto: Intact Images
17 Dec 2011   •   21:05

Încet e un cuvânt mare! O spune fostul stelist Mihai Neşu care luptă cu suferinţa ca un leu. A crezut mai mult decât cei care l-au tratat că va fi mai bine. Şi acum e bucuros că încet încet se văd schimbări. Are speranţe şi recunoaşte că fără familie şi prieteni i-ar fi fost mult mai greu. I-a spus toate aceste lucruri jurnalistului Cătălin Tolontan, într-un interviu.

Zi de zi, Mihai Neşu încearcă să-şi adapteze aşteptările noii sale vieţi. Timpul său se măsoară în zile, iar distanţele în centimetri.

Mihai încă nu-şi simte mîna stîngă şi picioarele. Iar medicii se feresc în continuare să-i dea speranţe. Îi înţelege, dar nu se lasă deloc.

Liga Profesionistă din România a decis să-i ofere lui Mihai Neşu un premiu pentru contribuţia sa la schimbarea în bine a imaginii fotbalului românesc. Luni, la chioşcurile de ziare va apărea o ediţie specială a Gazetei Sporturilor în care veţi putea vedea alte fotografii din timpul interviului. Între timp, pe site-ul GSP.ro, puteţi vedea mai multe imagini din interviul realizat de Cătălin Tolontan acasă la Mihăiţă Neşu.

 


×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close