Antena 3 CNN Sport Off Sport Tamaş, implicat într-un scandal în Capitală: Fotbalistul a fost încătuşat şi dus la Secţia 1 Poliţie după ce a spart geamul unui bloc

Tamaş, implicat într-un scandal în Capitală: Fotbalistul a fost încătuşat şi dus la Secţia 1 Poliţie după ce a spart geamul unui bloc

Tamaş, implicat într-un scandal în Capitală: Fotbalistul a fost încătuşat şi dus la Secţia 1 Poliţie după ce a spart geamul unui bloc
de M.T.    |    31 Mai 2013   •   10:02

Un nou scandal loveşte echipa naţională de fotbal. Fundaşul Gabi Tamaş a fost săltat de politişti în această dimineaţă după ce a spart geamului unui bloc de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara din Bucureşti, potrivit Mediafax.

Poliţiştii spun că Tamaş era sub influenţa băuturilor alcoolice, acesta fiind încătuşat şi dus la Secţia 1 pentru audieri.

Potrivit reporterului Antenei 3, incidentul s-a produs vineri dimineaţă, cu puţin timp înainte de ora 8.

Fotbalistul era agitat, recalcitrat, incoerent şi a opus rezistenţă atunci când poliţiştii au încercat să-l ducă la secţie, aceştia fiind nevoiţi să-l încătuşeze pentru a-l putea duce la audieri.

Tamaş susţine că nu ştie cum a ajuns pe respectiva stradă şi cum a spart geamul blocului.

Din ceea ce se ştie până în acest moment, jucătorul lui West Bromwich Albion era singur în momentul producerii incidentului.

Gabriel Tamaş este convocat la echipa naţională pentru meciul amical cu Trinidad Tobago de marţi, 4 iunie. Reunirea echipei este prevăzută astăzi, la Mogoşoaia.

×
Subiecte în articol: Gabriel Tamas scandal echipa nationala
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close