Antena 3 CNN Sport Tenis Ilie Năstase, despre varianta de a o antrena el pe Simona Halep: „Eu mă enervez, sar la arbitri”

Ilie Năstase, despre varianta de a o antrena el pe Simona Halep: „Eu mă enervez, sar la arbitri”

Ilie Năstase, despre varianta de a o antrena el pe Simona Halep: „Eu mă enervez, sar la arbitri”
de S.T.    |    15 Noi 2018   •   10:58

Fostul tenisman Ilie Năstase a declarat, miercuri, că Simona Halep, numărul 1 în clasamentul WTA, nu mai are nevoie de antrenor după ce australianul Darren Cahill a întrerupt colaborarea cu jucătoarea română.

„Nici eu nu ştiu ce antrenor să aleagă, Simona ştie cel mai bine. Eu am zis că ea nu are nevoie de antrenor. Eu când jucam aveam o domnişoară în colţul terenului şi mă inspira mai bine... Glumesc. Dar eu cred că atunci când eşti numărul 1 mondial nu prea mai ai nevoie de antrenor. Poate să îţi organizeze antrenamentele şi programul, dar ca tenis Simona Halep ştie ce are de făcut. Eu nu m-aş băga să o antrenez că iar iau amenzi, sar la arbitri, eu mă enervez. Dar ea ştie să joace tenis, nu are nevoie”, a explicat Năstase.

La 9 noiembrie, antrenorul australian Darren Cahill a anunţat că nu va mai colabora din 2019 cu jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul 1 mondial, invocând motive familiale.

×
Subiecte în articol: Ilie Nastase Simona Halep tenis antrenor
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close