Antena 3 CNN Sport Tenis Primii patru favoriţi de la Wimbledon s-au calificat în sferturile de finală

Primii patru favoriţi de la Wimbledon s-au calificat în sferturile de finală

Primii patru favoriţi de la Wimbledon s-au calificat în sferturile de finală
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Iun 2011   •   10:39

Speranţele organizatorilor, şi ale fanilor, de a-i vedea pe primii patru jucători ai lumii înfruntându-se în semifinalele de la Wimbledon continuă, după ce Rafael Nadal, Novak Djokovic, Roger Federer şi Andy Murray s-au calificat în sferturile de finală la Londra.

Liderul mondial Rafael Nadal a trecut peste problemele medicale din primul set şi l-a învins pe Juan Martin del Potro cu 7-6, 3-6, 7-6, 6-4 pentru a avansa în sferturi, acolo unde îl va întâlni pe americanul Mardy Fish.

La finalul primului set credeam că voi abandona. Nu pot explica exact care a fost problema, dar voi merge să verific”, a spus Nadal la sfârşitul meciului.

Roger Federer a pierdut primul set la actuala ediţie de la Wimbledon în faţa rusului Mikhail Youzhny, însă a revenit şi s-a calificat mai departe în urma victoriei cu 6-7, 6-3, 6-3, 6-3, urmând să-l întâlnească în sferturi pe francezul Jo-Wilfried Tsonga.

Sârbul Novak Djokovic nu a avut mari probleme în faţa francezului Michael Llodra, pe care l-a învins în trei seturi, 6-3, 6-3, 6-3, şi îl va avea ca adversar în sferturi pe australianul Bernard Tomic, care a mai făcut o victimă printre numele importante, eliminându-l pe belgianul Xavier Malisse.

În fine, favoritul gazdelor, Andy Murray a trecut de un alt jucător din Hexagon, Richard Gasquet, 7-6, 6-3, 6-2, şi va lupta pentru un loc în semifinale cu spaniolul Feliciano Lopez.

×
Subiecte în articol: Rafael Nadal Andy Murray Londra
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close