Antena 3 CNN Sport Tenis Serena Williams, "beată şi drogată" pe teren. Se face LUMINĂ în acest caz controversat de la Wimbledon

Serena Williams, "beată şi drogată" pe teren. Se face LUMINĂ în acest caz controversat de la Wimbledon

Serena Williams, "beată şi drogată" pe teren. Se face LUMINĂ în acest caz controversat de la Wimbledon
de O.P.    |    04 Iul 2014   •   06:49

După ce prima clasată în topul WTA, Serena Williams a intrat pe teren alături de sora ei, Venus, toţi credeau că vor ieşi învingătoare. Însă surpriza a fost una de proporţii, după ce Serena a început să se împiedice, să scape racheta din mână - greşeli făcute de un copil care abia învaţă să joace tenis.

După ce au abandonat meciul, Serena a declarat în faţa presei că un virus la stomac i-a provocat o stare de rău şi de aceea a avut acel comportament.


Martina Navratilova, fostă tenismenă de origine cehă, a comentat comportamentul neobişnuit afişat de Serena Williams pe terenul de tenis în meciul de dublu de la Wimbledon, unde a jucat alături de sora ei, Venus.



"Mi se pare neplăcut. Cred că nu este virus, aşa cum spun ei. Este clar că nu despre asta este vorba. Nu ştiu ce e, dar sper că Serena este bine. Nu am mai văzut niciodată aşa ceva şi sper să nu mai văd niciodată. Toată lumea a fost pusă într-o situaţie dificilă, inlcusiv WTA. Nu este corect. Sfidează logica pe toate planurile. Antrenorul său a spus că nu a mai văzut-o de două zile. Nu ştia nimic. Cum să fii antrenor şi să nu ştii nimic? Este greşit. Nu ştii ce se întâmplă, dar nu a fost niciun virus, asta este clar”, a declarat Martina Navratilova, citată de USA Today.

×
Subiecte în articol: Serena Williams
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close