Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep a debutat cu dreptul la Roland Garros. Calificare facilă în turul doi

Simona Halep a debutat cu dreptul la Roland Garros. Calificare facilă în turul doi

Simona Halep a debutat cu dreptul la Roland Garros. Calificare facilă în turul doi
de M.T.    |    27 Mai 2014   •   13:19

Simona Halep şi-a respectat statutul de favorită la Roland Garros şi a obţinut o victorie facilă în primul tur al celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Cap de serie numărul 4 la Paris, Halep a avut nevoie de mai puţin de o oră de joc pentru a o învinge pe rusoaica Alisa Kleibanova, scor 6-0, 6-2.

Românca nu i-a lăsat nicio şansă adversarei sale, care a obţinut singurele sale puncte la scorul de 6-0, 5-0, într-un moment în care toată lumea aştepta finalul meciului.

„E prima dată când joc pe terenul central de la Roland Garros. M-am simţit foarte bine aici şi le mulţumesc tuturor celor care au venit să mă vadă. Sper să am un turneu bun în continuare. Am făcut o finală bună la Madrid, dar aici este diferit şi sper să ajung cât mai departe în turneu”, a spus Halep la finalul întâlnirii.

În turul doi, Halep va juca împotriva britanicei Heather Watson, a 92-a jucătoare a lumii, care, în runda inaugurală la Paris, a trecut cu 6-3, 6-4 de cehoaica Barbora Zahlavova Strycova.

Simona Halep şi Heather Watson s-au întâlnit o singură dată până acum, românca impunându-se, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2, în primul tur la US Open, în 2013.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close