Antena 3 CNN Actualitate Cultură Teo îi dă dreptate lui Mircea Badea. Huidu i-a făcut-o de nu s-a văzut

Teo îi dă dreptate lui Mircea Badea. Huidu i-a făcut-o de nu s-a văzut

Teo îi dă dreptate lui Mircea Badea. Huidu i-a făcut-o de nu s-a văzut
11 Noi 2008   •   23:59

Teo Trandafir este dezamăgită după ce pentru prima oară în viaţa ei a fost dată afară de la locul de muncă. Într-un interviu acordat pentru Cotidianul, Teo a povestit despre cum şi de ce s-a întâmplat totul, despre planurile de viitor, dar şi despre ce a dezamăgit-o cel mai mult în această perioadă.
Deşi se afla în negocieri şi cu Antena 1, Teo a preferat Prima, o televiziune unde presiunea nu era atât de mare şi unde i se promisese o emisiune în prime-time. Ce nu a ştiut ea a fost faptul că la Prima acest interval era în jurul orei 17:00. ?Nu aveam cum să fac performanţă la patru jumătate?, spune Teo, care a acceptat totuşi situaţia, având în vedere că Prima TV avea alte emisiuni pe care nu putea să le mute pentru ea.
Un alt impediment în calea succesului emisiunii lui Teo a fost targetul comercial al televiziunii, situat între 15 şi 44 de ani. ?Eu sunt o femeie între două vârste. Păi, nu îţi aduci o babă să-ţi facă emisiune de copii că nu se face aşa?, a explicat Teo pentru Cotidianul.
Teo şi-a exprimat dezamăgirea pentru faptul că i s-a reproşat ei insuccesul emisiunii şi şi-a adus aminte de vorbele fostului ei patron de la Pro TV, Adrian Sârbu. Acesta mergea pe principiul ?dacă o emisiune merge bine, merge datorită ţie, dacă merge prost, e pentru că nu au ştiut să te speculeze, să te folosească?, îşi aminteşte Teo. De altfel, Pro TV este şi singura televiziune de la care ar accepta o propunere, pentru că acolo s-a simţit ca acasă.
Cea mai mare dezamăgire a lui Teo a fost că în aceste momente dificile din viaţa ei, colegii din Prima nu au sunat-o să o încurajeze. Mai mult, unul dintre aceşti colegi, care i-a promis câte-n lună şi în stele şi care îi era chiar prieten, a uimit-o cel mai mult prin atitudinea lui. Este vorba despre cârcotaşul Şerban Huidu, care nu a sunat-o niciodată cât a lucrat la Prima, deşi la început i-a spus că o va blestema dacă alege Antena 1 în locul televiziunii Prima şi că ?o să facem gaşcă, că ăştia sunt mişto, că o să fie bine, că o să-i am pe ei alături?. ?M-a dat doar la televizor şi m-a făcut de fasole?, spune Teo, care în final i-a dat dreptate lui Mircea Badea: ?Ajunsesem să mă cert cu el din pricina cârcotaşilor. Uite că mi-a făcut-o Huidu de nu m-am văzut!?.
Citiţi interviul integral în Cotidianul
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Teo Trandafir Mircea Badea Serban Huidu
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close