Antena 3 CNN Externe EXCLUSIV. Ucigaşii lui Marian Cozma, surprinşi de camerele de supraveghere (VIDEO)

EXCLUSIV. Ucigaşii lui Marian Cozma, surprinşi de camerele de supraveghere (VIDEO)

<b>EXCLUSIV</b>. Ucigaşii lui Marian Cozma, surprinşi de camerele de supraveghere (VIDEO)
Sursa foto: Marian Cozma
09 Feb 2009   •   16:43

Antena 3 a prezentat, luni, în exclusivitate, imagini din clubul din Ungaria, în care handbalistul Marian Cozma a fost înjunghiat mortal.
Imaginile au fost surprinse cu puţin timp înainte ca Marian Cozma să fie ucis. Înregistrarea a fost făcută de camerele de supraveghere ale barului din Veszprém, în care handbalistul român petrecea alături de colegi.
În imaginile de la intrarea în club pot fi observaţi atât suspecţii, cât şi Marian Cozma însoţit de prietena sa. Dacă a fi să o luăm în "ordinea cronologică" a înregistrării video, mai întâi îşi fac apariţia suspecţii, apoi intră şi Marian Cozma, de mână cu prietena sa. Cozma apare apoi din nou în imagini, de această dată fugind pe scările clubului, spre ieşirea din incintă fiind urmatde mai multe persoane.
Potrivit şefului criminaliştilor de la Poliţia din Veszprem, Derzsy Peter, Raffael Sandor este bărbatul care l-a înjunghiat pe handbalistul Marian Cozma.
Doi dintre bărbaţii care apar şi în imagini, Raffael Sandor şi Nemeth Gyozoau, au fost deja prinşi de autorităţile austriece, în timp ce încercau să fugă în Italia. Împreună cu cei doi a mai fost reţinută şi o femeie, care se afla la volanul maşinii.
Potrivit autorităţilor, suspecţii nu au opus rezistenţă în momentul în care au fost reţinuţi. Pe numele celor trei au fost deja emise mandate internaţionale de reţinere. Pe lângă cei 3 suspecţi principali, care sunt maghiari, în atenţia poliţiei se mai află încă un cetăţean de etnie rromă.
Tragedia care a zguduit lumea sportului românesc s-a petrecut în Veszprém- "Oraşul reginelor". Cei care l-au cunoscut pe Marian Cozma sunt în stare de şoc.
Marian Cozma, a murit, sâmbătă noaptea, după ce a fost înjunghiat mortal în zona inimii. Handbalistul român se afla într-un club din Ungaria, unde sărbătorea alături de coechipierii. La un moment dat, Cozma şi încă doi colegi de echipă s-au luat la ceartă cu un grup de persoane de la o masă alăturată. În urma altercaţiei, Marian Cozma a fost înjunghiat de 3 ori în zona inimii. Şi ceilalţi doi handbalişti au fost gravă răniţi. Zarko Sesum a suferit mai multe fracturi craniene, iar Ivan Pesic a fost înjunghiat în zona rinichilor. Cei doi sunt internaţi în spital la terapie intensivă.


Antena 3

×
Subiecte în articol: marian cozma Ungaria
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close