Antena 3 CNN Externe Prezervative cu imaginea Papei, distribuite gratuit în Olanda - VIDEO

Prezervative cu imaginea Papei, distribuite gratuit în Olanda - VIDEO

Prezervative cu imaginea Papei, distribuite gratuit în Olanda - VIDEO
Sursa foto: prezervative
23 Mai 2010   •   13:17

Cea mai mare companie producătoare de prezervative din Olanda a venit cu o idee inedită pentru a-şi promova produsele. Reprezentanţii firmei au distribuit gratuit în Rotterdam 2.000 de prezervative cu imaginea Papei pe ambalaj. Iniţiativa a fost primită cu încântare de localnice, care au acceptat prezervativele fără nicio reţinere.

Ambalajele prezervativelor au imprimată o imagine reprezentând silueta Papei, şi, cu toate că figura Suveranului Pontif nu apare, toată lumea a înţeles la cine se face aluzie. Textul mesajului scris pe ambalaj, "Eu am spus nu, noi spunem da", înlătură şi orice urmă de îndoială.

Designul de pe ambalajele prezervativelor a stârnit multe zâmbete şi a făcut ca produsele să fie foarte bine primite de femei.

Reprezentanţii firmei producătoare de prezervative spun că şi-au propus să transmită un mesaj clar în legătură cu riscurile la care se expun oamenii atunci când întreţin relaţii sexuale neprotejate, de la bolile cu transmitere sexuală la sarcinile nedorite. Ei au încercat, astfel, să ia atitudine faţă de poziţia Bisericii Catolice, care nu aprobă folosirea prezervativelor.

Luna trecută, un adevărat scandal a izbucnit la Londra, după ce câţiva tineri angajaţi în Ministerul de externe de la Londra au scris pe o bucată de hârtie, printre altele, că Papa ar trebui să lanseze o linie de prezervative denumite "Benedict".



Antena 3




×
Subiecte în articol: prezervative companie relatii boli sarcini femei
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close